Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Az aranypisztolyos férfi (1974)

The Man with the Golden Gun
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Roger Moore
Bernard Lee
Roger Moore

Videók (1)

 
elekm90   2021. 02. 08.

legújabb vélemény

0

Egy fokkal jobb, mint az "Élni és halni hagyni", mert ez a rész legalább szórakoztató. Ettől függetlenül elég komolytalan (ahogy a Moore-filmek többsége), az amcsi seriff karaktert itt sem értettem, minek kellett betenni, nagyon kilóg a filmből az il... több»

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

0

Roger M itt is agyot alakít, de nem a legjobb Bond film. Szép tájak és kicsit vontatott történet, de nézhető. nem annyira izgalmas én többet vártam ettől a filmtől ezért csak 3 csillagot adtam. Ettől függetlenül ajánlom megnézésre remek kikapcsolódás. Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 09.

0

Elcsépelt, elkapkodott. Ha nem lenne benne Christopher Lee, vagy Bond flegma stílusa az edzőteremnél, semmi sem maradna meg belőle. A színészek változatos helyeken beszélnek. Egy olyan sztoriról, ami senkit sem érdekel. Nem foglal le, nem jó, kész vé... több»

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Nekem ez a Bond film maradt meg a leginkább.

A film összbevétele 97 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

2014-ben, szintén a Top Gear műsorában sikerült újra megcsinálni a híressé vált levegőben megpördülő autó mutatványát, habár a végeredményt tekintve közel sem volt olyan elegáns, mint a filmben látható jelenetsor.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben látható levegőben megperdülő autós mutatvány évtizedeken át az egyik legtrükkösebb autós mutatványnak számított. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy 2008-ban a Top Gear című műsorban is megpróbálták reprodukálni a műveletet, sikertelenül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az idősebb Bond-lány a 32 éves Britt Ekland volt mint Mary Goodnight.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond-lány a 29 éves Maud Adams volt mint Andrea Anders.

(Bogi87)
 

Maud Adams első Bond-lány szerepe. Később a Polipka című filmben is szerepelt.

(Bogi87)