Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Az aranypisztolyos férfi (1974)

The Man with the Golden Gun
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Scramananga   2016. 09. 09.

legújabb vélemény

Elcsépelt, elkapkodott. Ha nem lenne benne Christopher Lee, vagy Bond flegma stílusa az edzőteremnél, semmi sem maradna meg belőle. A színészek változatos helyeken beszélnek. Egy olyan sztoriról, ami senkit sem érdekel. Nem foglal le, nem jó, kész vége! A főcímdal borzalmas, Roger Moore szórakoztató, és van benne egy kaszkadőrmutatvány, ami legendásan jó. Ha nem lenne alá hangeffekt bevágva.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Roger M itt is agyot alakít, de nem a legjobb Bond film. Szép tájak és kicsit vontatott történet, de nézhető. nem annyira izgalmas én többet vártam ettől a filmtől ezért csak 3 csillagot adtam. Ettől függetlenül ajánlom megnézésre remek kikapcsolódás. Üdv Yosi


 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Nekem ez a Bond film maradt meg a leginkább.

Roger Moore
Bernard Lee
Roger Moore

A film összbevétele 97 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az idősebb Bond-lány a 32 éves Britt Ekland volt, mint Mary Goodnight.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond-lány a 29 éves Maud Adams volt, mint Andrea Anders.

(Bogi87)
 

Maud Adams első Bond-lány szerepe. Később, a Polipka című filmben is szerepelt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.