Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
2
Videók
Polipka
Roger Moore
Roger Moore
 
Scramananga   2016. 09. 17.

legújabb vélemény

Valamiért tetszik nekem ez a film. Kellően viccesnek találom, mégis elég komoly dolgok vannak benne. A főcím előtti jelent szerintem nagyot üt, és van benne sok jó jelenet. Louis Jordan az egyik legjobb Bond gonosz, Kabir Bedi henchmannek jó, Maud Addams, pedig megérdemelten játszik ismét egy Bond-lányt. Az akciójelenetek kellően izgalmasak, a főcím nekem bejött, úgy gondolom, hogy érdemes megnézni.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Bár R. Moore nem alakít benne jól azért maga a történet nem rossz nézhető akciódús. A korhoz képest itt látok némi visszalépést de összeségében nézhető akciófilm :) Üdv Yosi


 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Kicsit rosszabb, mint a megszokott Bond-átlag.

 
pqrs   2016. 01. 24.

Roger Moore idős, de nem vicces, ami különösen szomorú, tekintve, hogy a film végig humoros próbál lenni. Ehelyett kapunk egy idióta kalandot, amiben Bond Sandokannal harcolt, elefántok elől fut, és egy polipimádó, harcos női alakulatot állít maga mellé. Egyszer mindenképp megéri megnézni, hogy tudjuk, mi az, ami nem működik a Bond-filmekben.

A film összbevétele 119 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az idősebb Bond lány, Octopussy megformálója Maud Adams volt, aki a forgatás idején 38 éves volt.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond-lányt, Magda-t az akkor 29 éves Kristina Wayborn játszotta el.

(Bogi87)
 

Összesen két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.