Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Polipka (1983)

Octopussy
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
28
Képek
2
Videók

Galéria (28)

Roger Moore
Roger Moore

Videók (2)

 
elekm90   2021. 02. 16.

legújabb vélemény

1

Röhejes dolgok vannak ebben a filmben, a nőkkel teli szigettől kezdve a bohócjelmezen át a mechanikus aligátorig. A címszereplő hölgy nem egy kulcsfontosságú karakter a történetben, ez is fura volt. Helyenként egyszerre tud komoly és szórakoztató len... több»

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

0

Bár R. Moore nem alakít benne jól azért maga a történet nem rossz nézhető akciódús. A korhoz képest itt látok némi visszalépést de összeségében nézhető akciófilm :) Üdv Yosi

 
pqrs   2016. 01. 24.

1

Roger Moore idős, de nem vicces, ami különösen szomorú, tekintve, hogy a film végig humoros próbál lenni. Ehelyett kapunk egy idióta kalandot, amiben Bond Sandokannal harcolt, elefántok elől fut, és egy polipimádó, harcos női alakulatot állít maga me... több»

 
Scramananga   2016. 09. 17.

0

Valamiért tetszik nekem ez a film. Kellően viccesnek találom, mégis elég komoly dolgok vannak benne. A főcím előtti jelent szerintem nagyot üt, és van benne sok jó jelenet. Louis Jordan az egyik legjobb Bond gonosz, Kabir Bedi henchmannek jó, Maud A... több»

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Kicsit rosszabb, mint a megszokott Bond-átlag.

A film összbevétele 119 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film bevételi szempontból mind az amerikai, mind a nemzetközi piacon jobban teljesített, mint az ugyanebben az évben bemutatott másik Bond-film, a Soha ne mondd, hogy soha.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az egyetlen film a James Bond-szériában, ami a címét egy Bond-lányról kapta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az idősebb Bond lány, Octopussy megformálója Maud Adams volt, aki a forgatás idején 38 éves volt.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond lányt, Magdát az akkor 29 éves Kristina Wayborn játszotta el.

(Bogi87)
 

Összesen két Bond lány szerepel a filmben.

(Bogi87)