Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Őfelsége titkosszolgálatában (1969)

On Her Majesty's Secret Service
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2016. 05. 19.

George L szerintem nem erre a filmre termett bár az alakítása sem opscar díjas de nézzük el neki. A történet nem roszz és elég izgalmas ezért érdemes megnézni ! Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 09.

George Lazenby a világ legszerencsétlenebb embere. Ha a színészi qualitásait nézzük, ugyan lemarad Sean Connery mögött, de nekem szórakoztatóbb figura. Telly Savals a legjobb Blofeld, Diana Rigg nagyon jó Bond-lány, a zene hibátlan. SPOILER!!!! A vége pedig szívszaggató, ahogy végigkövetjük Bond kálváriáját.


 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. A szerelmi szál teszi kicsit különlegessé.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Szerintem ezzel a filmben egyedül Lazenbyvel van baj, a többi szereplő kifogástalan, a történet lassú, de jó, az akciók pedig parádésak. Klasszikus!

 
chelseakori   2015. 02. 14.

Nagyon sajnálom George Lazenbyt,hiszen James Bond színésznek szerintem kifogástalan volt. Az egyetlen olyan James Bond film talán amiben nincsen igazi Happy End. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.

George Lazenby
Diana Rigg
 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A Nancy-t alakító Catherine Schell 25 éves volt a forgatáskor.

(Bogi87)
 

Az Őfelsége titkosszolgálatában legidősebb Bond-lánya a 31 esztendős Diana Rigg volt, Teresa (Tracy) Di Vicenzo megformálója

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.