Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

Őfelsége titkosszolgálatában (1969)

On Her Majesty's Secret Service
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
1
Videók
George Lazenby
Diana Rigg
 
dailyfilmsan   2019. 08. 10.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb James Bond film a régi szériákból. Az első ami lendületes és izgalmas is egyben. Nincs benne sok műpofon, látszik hogy professzionálisabb elődjeinél. Jellemileg itt már kiforrott Bond karaktere és a séma is ami az egész filmet megalapozza. Persze itt még nem tökéletes a 007-es karaktere de halad előre a széria. A színészváltás viszont nem egészen volt jó ötlet. Nekem nem lopta be a szívembe magát de ez ízlések és pofonok.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

George L szerintem nem erre a filmre termett bár az alakítása sem opscar díjas de nézzük el neki. A történet nem roszz és elég izgalmas ezért érdemes megnézni ! Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

George Lazenby a világ legszerencsétlenebb embere. Ha a színészi qualitásait nézzük, ugyan lemarad Sean Connery mögött, de nekem szórakoztatóbb figura. Telly Savals a legjobb Blofeld, Diana Rigg nagyon jó Bond-lány, a zene hibátlan. SPOILER!!!! A vége pedig szívszaggató, ahogy végigkövetjük Bond kálváriáját.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. A szerelmi szál teszi kicsit különlegessé.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Szerintem ezzel a filmben egyedül Lazenbyvel van baj, a többi szereplő kifogástalan, a történet lassú, de jó, az akciók pedig parádésak. Klasszikus!

A film összbevétele 59 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A Nancy-t alakító Catherine Schell 25 éves volt a forgatáskor.

(Bogi87)
 

Az Őfelsége titkosszolgálatában legidősebb Bond-lánya a 31 esztendős Diana Rigg volt, Teresa (Tracy) Di Vicenzo megformálója

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.