Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Őfelsége titkosszolgálatában (1969)

On Her Majesty's Secret Service
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
elekm90   2021. 02. 01.

legújabb vélemény

1

Az egyik kedvencem a szériából. Anno kritizálták rendesen, főleg szegény George Lazenby miatt, pedig vélemény szerintem a maga módján jó James Bond volt, csak más, mint Connery. Nincs benne a gyermeki csibészség, inkább egy kékvérű úriember hatását k... több»

 
Scramananga   2016. 09. 09.

2

George Lazenby a világ legszerencsétlenebb embere. Ha a színészi qualitásait nézzük, ugyan lemarad Sean Connery mögött, de nekem szórakoztatóbb figura. Telly Savals a legjobb Blofeld, Diana Rigg nagyon jó Bond-lány, a zene hibátlan. SPOILER!!!! A vége pedig szívszaggató, ahogy végigkövetjük Bond kálváriáját.


 
dailyfilmsan   2019. 08. 10.

0

Az egyik legjobb James Bond film a régi szériákból. Az első, ami lendületes és izgalmas is egyben. Nincs benne sok műpofon, látszik, hogy professzionálisabb az elődjeinél. Jellemileg itt már kiforrott Bond karaktere, és a séma is, ami az egész filmet... több»

 
pqrs   2016. 02. 09.

1

Szerintem ezzel a filmben egyedül Lazenbyvel van baj, a többi szereplő kifogástalan, a történet lassú, de jó, az akciók pedig parádésak. Klasszikus!

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

0

George L szerintem nem erre a filmre termett bár az alakítása sem opscar díjas de nézzük el neki. A történet nem roszz és elég izgalmas ezért érdemes megnézni ! Üdv Yosi

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. A szerelmi szál teszi kicsit különlegessé.

 
chelseakori   2015. 02. 14.

0

Nagyon sajnálom George Lazenbyt,hiszen James Bond színésznek szerintem kifogástalan volt. Az egyetlen olyan James Bond film talán amiben nincsen igazi Happy End. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.

Galéria (16)

George Lazenby
Diana Rigg

Videók (1)

A film összbevétele 59 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az Eredet "havas" álomszintjét e film akciójelenetei ihlették, ez Christopher Nolan kedvenc Bond-filmje.

(elekm90 )
 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A Nancyt alakító Catherine Schell 25 éves volt a forgatáskor.

(Bogi87)
 

Az Őfelsége titkosszolgálatában legidősebb Bond-lánya a 31 esztendős Diana Rigg volt, Teresa (Tracy) Di Vicenzo megformálója

(Bogi87)
 

Az Őfelsége titkosszolgálatában legfiatalabb Bond-lánya a 24 esztendős Angela Scoular volt, Ruby megformálója.

(Bogi87)
 

Timothy Dalton azért nem kaphatta meg James Bond szerepét, mert csupán 25 esztendős volt, túl fiatal. Később azonban a Halálos rémületben és a Magányos ügynökben ő alakította a főhőst.

(Bogi87)
 

George Lazenby tanácsadóira hallgava vált meg a szériától, ugyanis azt gondolták, hogy a 70-es évek után már nem lesz népszerű James Bond.

(Bogi87)
 

Adam West is esélyes volt James Bond megformálására, ám ő visszautasította a felkérést.

(Bogi87)
 

Eredeti elképzelés szerint a film az esküvővel zárult volna, a tragédia csupán a következő James Bond filmben következett volna be, ám mivel George Lazenby nem vállalt több alakítást, így Tracy-nek ebben a filmben kellett meghalnia.

(Bogi87)
 

George Lazenby csupán 30 éves volt, mikor a filmet forgatták. Ő minden idők legfiatalabb James Bondja.

(Bogi87)