Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
71

Csak kétszer élsz (1967)

You Only Live Twice
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 04. 15.

legújabb vélemény

A 007-es újabb küldetésen. A film első percétől az utolsóig kőkemény keleti stílusban és keleti hangulatba öltöztetve akar elkápráztatni. Csak nem megy neki. Középszerű tipikus Bond film. Nem a legjobb és nem is a legrosszabb, viszont nagy előrelépés, mert itt végre szembesülünk az igazi gonosszal aki eddig csak a csatlósait küldte gonoszkodni. Technikailag fejlettebb elődjeinél ez a rész, viszont Bond még mindig túl "enyém minden nő" beállítottságú és a tisztelet feléjük még nem igazán mutatkozott meg. Nem túl izgalmas viszont itt tényleg kémkedik. Szóval vannak jó és rossz jegyei is ezért annyira átlagos talán egy picit még jobb is az átlagosnál de nem lényegesen.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Sean C. ebben a részben mutatja meg igazi voltát a Bond filmekben. Ez sikerült szerintem neki legjobban Én kedvelem ezt a filmet. érdmes megnézni Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Talán a 60-as években, az ázsiai hangulat megihlette a nézőket, de mai szemmel egy elcsépelt, gyenge produkció. Blofeld megjelenése viszont emlékezetes. De az effektek gyengék, rengeteg logikai hiba van a filmben

 
pqrs   2016. 01. 24.

Blofeld felbukkanása és bemutatkozása az egyik legfontosabb és legjobb jelenet a Bond-filmek történetében, viszont ezzel mindent el is mondtunk az unalmas és túlzottan ázsiai beütést keltő filmről.

Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery

A film összbevétele 68 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

Az Aki-t alakító Akiko Vakabajasi 26 éves volt a forgatáskor.

(Bogi87)
 

A Csak kétszer élsz legfiatalabb Bond-lánya a 24 esztendős Mie Hama volt, mint Kissy Suzuki.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.