Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Grace Jones
 
film kedvelő   2016. 12. 20.

legújabb vélemény

Jó gondolat volt egy szociapatának beállítani a fő gonoszt ugyanakkor, ahelyett hogy lelőtte volna inkább az autójával vízbe dobta, tehát ez hibás ábrázolás. De a vége túlzás volt, hogy minden munkását lelőtte.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Roger M. itt már nem tudott menteni a Bond szerepén kicsit gyenge lett hiszen már idősen játszotta ezt a részt. A történet sem annyira izgalmas amint amit elvárni szoktunk. Összeségéebhn egy közepes akciófilm Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 17.

Sajnos gyenge, pedig lehetett volna jobb is, mert Christopher Walken, az egyik legizgalmasabb Bond-gonoz. Roger Moore, már nagyon öreg, sok akciójelenetnél látszik, hogy kaszkadőr van helyette, és a sztori sem köt le annyira. A zene nem tetszett, és lár, hogy ezzel a filmmel kellett búcsúzkodnia Roger Moore-nak a Bond szereptől.

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

Nekem ez a Bond film tetszett a legkevésbé az ősszes kőzül

 
pqrs   2016. 01. 24.

Moore itt már nem csak nagyon, hanem elképesztően öreg, így a film is megszenvedi ezt, pedig Christopher Walken az egyik legjobb gonoszt alakítja. Van benne jó néhány izgalmas jelenet, csak sajnos a fiatal és sármos Bond helyett egy 57 éves bácsi ugrál, meg kell jegyezni, elég ügyesen a tűzoltóautón. Legalább a poénok a helyükön vannak.

A film összbevétele 152 627 960 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Bond film, melynek forgatókönyve teljes mértékben eredeti.

(Bogi87)
 

Dolph Lundgren játszotta el Zorin egyik csatlósának karakterét.

(Bogi87)
 

Zorin megformálására David Bowie-t kérték fel, ám ő nem élt a lehetőséggel.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.