A James Bond-filmek producere, Michael G. Wilson korábban egy érdekes részletet árult el a franchise főszrepének castingjával kapcsolatban.

Daniel Craig a 2021-ben megjelent Nincs idő meghalniban hozta utolsó alakítását a 007-es ügynökként, így nem sokkal később már számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, ki is vesz át majd a stafétát.

A főszerep kapcsán Henry Cavill, Tom Hardy és A Bridgerton család színésze, Rege-Jean Page neve is felmerült, illetve korábban még Idris Elba is befutóként volt említve.

“A múltban próbáltunk fiatalabb embereket keresni. Ne feledjük, Bond már veterán. Volt már némi tapasztalata. Ő egy olyan ember, aki úgymond megjárta a háborúkat. Valószínűleg volt már az SAS-ben vagy ilyesmi. Ő nem egy középiskolás srác, akit csak úgy behozol, és máris kezdheted. Ezért működik ez egy harmincas éveiben járónak” - mondta Wilson a Brit Filmintézetben tartot Bond-rendezvényen, amelyet a Deadline magazin adott közre.

Elba után tehát Tom Hardy is kiesik az esélyesek közül, hiszen a színész idén szeptemberben töltötte be a negyvenötödik életévét, a producerek várhatóan a következő évben közlik majd a befutó nevét, az új James Bond-film pedig leghamarabb három év múlva debütálhat. Barbara Broccoli pedig korábban azt is elmondta, hogy a szerepre kiválasztott színészektől hosszú éves elköteleződést várnak el.

A legidősebb James Bond egyébként Roger Moore volt, aki 58 évesen alakította a 007-es ügynököt az 1985-ös Halálvágtában.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»