Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
38
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
5
Videók
 
Syracuse Nézhetetlen  2021. 01. 15.

legújabb vélemény

0

Nettó történelemhamisítás. Nem is szeretném a szót fecsérelni, az ilyen semmivel sem ér többet, mint például az oly sokak által (általam is) körberöhögött Pozsonyi csata.

 
myatom   2020. 12. 31.

1
Rejtvény: az 1813-as londoni fekete arisztokrácia, feminizmus, multikulti, lmbtq együttállás motivációi

Google keresőbe téve a "The Top 10 Most Popular TV Shows on Netflix Right Now" keresőkifejezést a találati lista 1. helyén(!!) a Bridgerton sorozat van (jelenleg), ami egyelőre előrevetíti, hogy lehet 2. évad (alapanyag mindenesetre van hozzá, meg az... teljes kritika»


 
Maki   2020. 12. 27.

1

Nagyon szeretem a kosztümös filmeket, de ez valahogy nem jött be: giccses, maníros, affektáló és sokszor gyermetegen bugyuta, úgyhogy a komoly sorozatra vágyóknak nem ajánlom.

 
Melinda   2021. 01. 06.

0

Valahol olvastam, hogy Jane Austen világának és a Gossip Girl sorozat egyvelegének titulálták a Bridgertonok történetét. Teljesen joggal. Fenomenálisan vegyíti mindkettőből a legjobbat, hogy valami szemet gyönyörködtető, könnyed kikapcsolódást hozzon... több»

 
Berci   2020. 12. 26.

0

Remek ünnepi időtöltésnek bizonyul, mert egy messzi világba repít, és remekül leköt. Kicsit kiszakít a hétköznapokból, és ez most hatalmas kincs.

 
luksa10   2020. 12. 25.

0

A könyvet kedvelők közül sokan kiborultak a megfilmesítés minkéntjén, de én szerencsére nem olvastam a könyvet - így tudtam élvezni ezt a színpompás kavalkádot és ezt a remek történetet.

Galéria (9)

Videók (5)

 

A sorozat Julia Quinn regényeinek adaptációja. Az író elmondása szerint trilógiát tervezett, de a regénysorozat gyorsan nyolckötetes művé alakult.

(Hupka Adrián)
 
A Bridgerton lehengerlően vegyíti több területen is a modern gondolkodást és a 19. századi tradíciókat – Ariana Grande, Offenbach és Sosztakovics remekül megfér egymás mellett –, miközben egy percre sem veszíti szem elől valódi célját: a szórakoztatást. több»