83% 59 szavazat
Egy tökéletes történet

Egy tökéletes történet

Un cuento perfecto
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
8
Cikkek (8)
Fórum

FILMINFÓ

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik találkoznak, rájönnek, hogy csak ők segíthetnek egymásnak visszaszerezni életük… Több


Forgatókönyvíró: Marina Pérez
Ország: Spanyolország
Premier: 2023.07.28. | Netflix (2023.07.29.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód

Hol nézheted

Anna Castillo
Álvaro Mel
Anna Castillo
Álvaro Mel
Anna Castillo
Álvaro Mel
Álvaro Mel
Álvaro Mel
Anna Castillo
Álvaro Mel
Anna Castillo
Álvaro Mel
Anna Castillo
Anna Castillo
Álvaro Mel
Álvaro Mel
Anna Castillo
 
2024.01.19 Klauka89

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy középszerű limonádé szódával. Nekem a főszereplő csajszi szimpatikus volt, a hippi gyerek mindenféle szakadt és lezser pólóban nem annyira, tutira nem paktáltam volna le vele. Igen, lehetett tudni, hogy mi lesz végkifejlet, de elég rögös út ve... Több

0
 
2023.07.30 Az amatőr

Hűsítő limonádé

Véletlen botlottam bele egy ajánlásnak köszönhetően ebbe a végtelenül aranyos, romantikus komédiába, ami azonnal megvett a bájával. Régóta nem láttam ennyire cuki történetet. Igaz, hogy az egyik szereplőnk mértéktelenül gazdag, de ezen kívül minden más egy teljesen hétköznapi kapcsolatra is igaz, és megtörténhet, ráadásul ő is ugyanúgy küzd a ránehezedő elvárásokkal és a saját érzelmeivel, mint bárki más. A helyszínek szépek, de valóságosak, egyáltalán nem az a nyálas sztori, amire számítana az ember. Igazi limonádé, ami néhol kicsit savanyú, és könnyedén felfrissít a nyári melegben, a klisés sztoriktól tikkadt romantikusokat legalábbis biztosan.

0
 
2023.07.31 Mária390336

Mary

Nos, én egészen másként láttam ez a kis sorozatot, aminek az ajánlása szerint humorosnak, vidámnak kellene lennie, vagyis rám, a nézőre így kéne hatnia. Hát limonádénak limonádé, de gyenge, én lassúnak, uncsinak találtam, hisz már az elején tudni lehetett a végét (az egyik féle végét). Nem nevetett meg egyszer sem. Az ajánlás szerint mást vártam, dinamikusabb, sokkal vidámabb sztorit. Nálam ez a kis sorozat csak az elmegy kategóriába került.

0
 
2023.09.03 Beckham1

Nem kell sokat várni tőle, illetve meglepetéseket várni nézése közben, de szerintem teljesen korrekt kis sorozat. Szép helyek, könnyen emészthető, kellemes hangulat.

0