Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Vélemények: Tűzgolyó (1965)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
dailyfilmsan   2019. 02. 21.

A többi JAmes Bond filmhez képest nem elég pörgős. Minha a technikai része is visszaugrott volna az időben és mivel nagyon sejtelmessé akarták tenni a főgonosz szervezetét így nem kaptunk elég információt róluk és kb nem is leheetett tudni nagyjából miért kiért és hogyan létezik a szervezet. A szemkötős fazon indokolatlan viselkedése pedig cssak a hab a tortán. Nem tartom annyira jónak viszont hozta a Bond filmek jellegzetességeit így átlagosnak mondanám a filmet mert végig lehet nézni attól hogy nem annyira jó mint a többi rész.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Hát nem a legjobb Bond film de úgy érzem talán innentől kezdve jöttek a jó részek. Ebben a részben túl sablonos az elrabolt repülő és a katonai beütés. Sean C. szerintem jót alakít ebben a részben is. Érdmes megnézni Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Rossz ütemezésű film. Az eleje izgalmas, és egy sztorit sejtet, de idővel, a történet tönkreteszi magát. Az én figyelmem csak lankadt, és lankadt, ha végén nem lett volna ott John Barry zenéje, elaludtam volna.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Egzotikus helyszín, gyönyörű nők, a világ megmentése. A Goldfinger után a második legalapabb film, amiben Sean Connery a legjobb alakítást nyújtja a 007-es szmokingjában és Largo is emlékezetes gonosz a cápákkal együtt.

 
MrBlond   2016. 03. 30.

A korhoz képest teljesen élvezhető film, van benne sok jó jelenet, csinos nők, meg izgalmas akciók, szóval minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Még mai viszonylatban is teljesen megállja a helyét.

 
varjú   2014. 11. 10.

Nem a legismertebb James Bond film, de talán az egyik legjobb, vagy legalábbis az első igazán jó. A Dr. No még viszonylag gyerekes volt, hogy úgy mondjam, nem volt olyan jól összerakva, de ez itt már igazán olyan, mint egy rendes James Bond film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.