Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Cliffhanger - Függő játszma (1993)

Cliffhanger
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
76
Képek
4
Videók

Galéria (76)

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Ralph Waite
Janine Turner
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Stallone egyik legjobb mozija. Erre a filmre igazán büszke lehet. Persze ehhez John Lithgow is kellett mint aktuális főgonosz. Nagyon feszült és izgalmas akció-thriller.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

1

Ez tipikusan az a film, ami még ma is megállja a helyét. Mondjuk azt nem tudom, hogyha ma készítenék, akkor ugyanennyire erőszakos lenne-e (valószínűleg nem), de nem is ez alényeg, hanem az, hogy ez azon kevés '90-es évekbeli akciófilmek egyike, ami felett nem járt el az idő.

 
doroffee   2016. 02. 14.

1

Jó kis akciófilm. A környezet adja magát arra, hogy egy nagyon izgalmas, érdekes, feszült akciófilmet körítsenek köréje, és így is lett. Nagyon lebilincselő.

 
batukán   2015. 12. 23.

1

Egy kiváló, izgalmas és látványos akció-kaland-thriller, amely egyesíti a hihetetlen mutatványokat a csodálatos képekkel. Számomra Stallone legjobb filmje.

 
7ETEDIK   2019. 04. 07.

0

Renny Harlin egy időtálló klasszikust pakolt az asztalra egy egész jó Stallone-vel és egy mindig zseniális Lithgow-val. Utóbbinak van néhány feledhetetlen beköpése a filmben: - Cipő, zokni, 100 millió dollár, a szokásos cucc. - Ha egyet megölsz, gyil... több»

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Ebben a filmben azt hittem több lesz a bunyó, de tévedtem. Itt főleg izgalom és elég látványos képeket láthatunk. A történet első része jól indul majd kicsit ellaposodik. A végén mint mindig a jó győz. Szerintem ez egy jó akció film érdemes megnézni. Üdv Yosihiro

 
JanneAhonen   2017. 08. 02.

0

Jó dolog volt Stallone-t egy nem lövöldözős akciófilmben látni. Jó minőségű, élvezhető film, látványvilága és története is megállja a helyét ma is. A romantikus vonal egy picit fárasztó volt, nem kellett volna feltétlenül beleerőltetni, de hát manapság milyen filmben nincs. Összeségében nagyon jó mű.

A film összbevétele 171 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Qualen szerepére David Bowie is szóba került. Christopher Walkennel szerződést is kötöttek, de 1 héttel a forgatás megkezdése előtt kiszállt a filmből, végül így került John Lithgow-hoz a szerep.

(stevepisti )
 

A filmnek készült egy rendezői változata, amit csak a tesztközönségnek vetítettek le, de a rossz fogadtatás miatt ezt meg kellett vágni; ez a vágott verzió került később moziba.

(stevepisti )
 

65 millió dollárba került a film, ami több mint 250 milliót hozott világszerte.

(LionelMessi10)
 

Harlin és Stallone első közös filmje.

(7ETEDIK )
 

Renny Harlin elsőre azért nem akarta elvállalni a rendezést, mert azt mondta, hogy nem akar elvállalni még egy Die hard 2-t.

(phanzetomox)