Kim Basinger szinte felismerhetetlenül nézett ki, amikor hétfőn részt vett lánya, Ireland Baldwin sztriptízbár témájú babaváró buliján.

A 69 éves egykori "Bond-lány" minimális sminket viselt, amikor barátjával, Mitch Stone fodrásszal kéz a kézben sétált ki a hollywoodi Jumbo's Clown Roomban tartott buliról. A ragyogó, szinte ránctalan Basinger sötétszürke öltönyt viselt, alatta fekete gombos felsővel, ami passzolt fekete cipőjéhez.

Basingerről - aki agorafóbiája miatt visszahúzódóvá vált - pletykák keringtek, hogy plasztikai műtéten esett át. Ő azonban soha nem erősítette meg, hogy kés alá feküdt volna - és Ireland korábban maga is azt állította, hogy az anyukája teljesen természetes:

"Te vagy a legtermészetesebb gyönyörű nő, aki valaha is volt és lesz" - írta Baldwin állítólag egy azóta törölt fiatalkori képhez Basingerről az Instagramon 2012-ben - "A bőrápolásod, az edzéseid és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsaid ugyanerre inspirálnak engem is."

"Hölgyeim, ha el akarjátok kerülni a botoxot és minden más bőrkezelést, hallgassatok az anyukámra" - tette hozzá - "Ő még egy kezelést sem csináltatott, mert ennyi éven át teljesen távol tartotta magát [sic] a naptól!".

2006-ban a brit Evening Standard azt sugallta, hogy az akkor 52 éves Basinger homloka "lehetetlenül simának tűnt, míg természetesen vastag ajkai még a szokásosnál is teltebbnek tűntek" a Szerelmes szerzetes sajtótájékoztatóján.

Azt is pletykálták, hogy ő volt az a nő, akit 2011-ben egy takaró alatt fotóztak le, miközben elhagyta egy plasztikai sebész rendelőjét Beverly Hillsben. A Radar Online állítólag azt állította, hogy az akkor 57 éves Basinger "szinte felismerhetetlenül" nézett ki, amikor bement az épületbe, bár sosem erősítették meg, hogy ő volt az, aki elbújt a paparazzók elől...

A 27 éves Ireland első gyermekét várja barátjától, a 37 éves zenész RAC-tól, akinek valódi neve André Allen Anjos. 

Basinger az 1980-as években vált igazán híressé, eleinte, mint modell, Playboy-szirén és szépségikon. Színésznői karrierje akkor indult be, amikor 1983-ban Bond-lány lett Sean Connery oldalán a Soha ne mondd, hogy soha (James Bond: Soha ne mondd, hogy soha) című James Bond-filmben.

A 9 és fél hét című erotikus drámában nyújtott szerepéről, valamint a Szigorúan bizalmas című filmben nyújtott Oscar-díjas alakításáról is ismert.

Basinger és Ireland apja, Alec Baldwin az 1991-es Fogd a nőt és fuss! című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedtek meg. 1993-ban házasodtak össze, két évvel később megszületett lányuk, Ireland, majd a pár 2002-ben elvált.

Alec és lánya, Ireland kapcsolata hullámvölgybe került, mivel a férfi 2007 áprilisában hírhedten heves hangüzenetet hagyott neki, amelyben azt mondta neki, hogy egy "goromba, meggondolatlan kis disznó", miután nem vette fel a telefont egy bírósági beszélgetésre egy felügyeleti joggal kapcsolatos vita közepette.

Azóta apa-lánya kapcsolatuk újra szorosabbá vált - és tavaly még egy TikTok-klipben is viccelődtek a hírhedt hangüzeneten.