A kegyelem fajtái

A kegyelem fajtái

Kinds of Kindness

Három különböző történet három nagyon különböző emberről: Egy nyughatatlan férfiról, aki megpróbálja visszaszerezni irányítást az élete felett; egy zaklatott rendőrről, akinek felesége eltűnt a tengeren, majd meglepetésszerű visszatérésekor más embernek tűnik; és egy ambiciózus nőről, aki… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Írország

Jesse Plemons
Emma Stone

2024.09.05 Fikatours_blogger

Nincs kegyelem

Mindhárom rész durván büntet. A bizarr szó kevés, hogy jellemezzem az alkotók lelkivilágát. Engem még az is zavart, hogy a teljesen különböző történeteket ugyanazok a színészek alakítják, de szokható.

Liv Hewson is szóba került Anna szerepére, amit végül Hunter Schafer kapott meg.Szerző: csd

Margaret Qualley és Joe Alwyn már dolgoztak együtt a Stars at Noon (2022) című filmben.Szerző: csd

Emma Stone negyedik közös munkája Yorgos Lanthimosszal A kedvenc (2018), Vlihi (2022) és a Szegény párák (2023) után.Szerző: csd

A film szereplői között szerepel a kétszeres Oscar-díjas Emma Stone, valamint a három Oscar-díjra jelölt Willem Dafoe, Jesse Plemons és Hong Chau.Szerző: csd

A casting során, egy időben Alexa Demie és Zendaya is szóba került egy-egy meg nem határozott szerepre.Szerző: csd