67% 55 szavazat
Hideghal

Hideghal

Tsumetai nettaigyo
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
7
Képek (7)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Hideghal
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi

FILMINFÓ

Shamoto egyszerű halárus, akinek egyedüli gondja lánya, Mitsuko, aki ki nem állhatja apja feleségét. Lányát bolti lopáson kapják, de kisegíti egy üzletember, Yuriko Murata. Murata a család barátjává válik, akik nem is sejtik, hogy a férfi egy gyilkos, akinek tervei vannak… Több


Rendező: Sion Sono
Forgatókönyvíró: Sion Sono, Yoshiki Takahashi
Ország: Japán
Premier: 2010.09.07.
 
2017.08.23 Berto49 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Elég sok filmet láttam, de ilyen beteg, perverz, vérben tocsogó szemetet még nem! A rendezőjét azonnali hatállyal elmegyógyintézetbe kellene szállítani, a rehabilitáció nála teljesen esélytelen. PC-én néztem meg, utána fel kellett mosnom a számítógép... Több

0
 
2017.01.24 valery

Gagyi és teljes mértékben felejthető horror thriller. A színészek átlagon aluli teljesítménye és a klisés történet nem aratott sikert nálam. Nem érdemes megnézni. Unalmas és silány.

0
 
2015.04.24 Sniper

Remek színészek, remek történet, afféle japán késpengével hasított vágás ez a film. Brutális és megrázó. A történet keserű és röhejes egyszerre, de semmiképpen nem unalmas. Nagyon tetszett!

0
 
2016.06.21 mártilány

A filmdráma és a morbid thriller határán egyensúlyozó filmet gyenge idegzetűek ne nagyon nézzék meg. Egyébként a gyilkolászásos, darabolós, hulla eltüntetős maszlag mögötti drámaiság kidolgozása és a szereplők üres és egyhangú életének lefestése igazán jól sikerült!

0