67% 60 szavazat
Hideghal

Hideghal

Tsumetai nettaigyo
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
7
Képek (7)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Shamoto egyszerű halárus, akinek egyedüli gondja lánya, Mitsuko, aki ki nem állhatja apja feleségét. Lányát bolti lopáson kapják, de kisegíti egy üzletember, Yuriko Murata. Murata a család barátjává válik, akik nem is sejtik, hogy a férfi egy gyilkos, akinek tervei vannak… Több


Rendező: Sion Sono
Forgatókönyvíró: Sion Sono, Yoshiki Takahashi
Ország: Japán
Premier: 2010.09.07.
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
Mitsuru Fukikoshi
 
2017.08.23 Berto49 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Elég sok filmet láttam, de ilyen beteg, perverz, vérben tocsogó szemetet még nem! A rendezőjét azonnali hatállyal elmegyógyintézetbe kellene szállítani, a rehabilitáció nála teljesen esélytelen. PC-én néztem meg, utána fel kellett mosnom a számítógép... Több

0
 
2017.01.24 valery

Gagyi és teljes mértékben felejthető horror thriller. A színészek átlagon aluli teljesítménye és a klisés történet nem aratott sikert nálam. Nem érdemes megnézni. Unalmas és silány.

0
 
2015.04.24 Sniper

Remek színészek, remek történet, afféle japán késpengével hasított vágás ez a film. Brutális és megrázó. A történet keserű és röhejes egyszerre, de semmiképpen nem unalmas. Nagyon tetszett!

0
 
2016.06.21 mártilány

A filmdráma és a morbid thriller határán egyensúlyozó filmet gyenge idegzetűek ne nagyon nézzék meg. Egyébként a gyilkolászásos, darabolós, hulla eltüntetős maszlag mögötti drámaiság kidolgozása és a szereplők üres és egyhangú életének lefestése igazán jól sikerült!

0