Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A nyomozó (2008)

A nyomozó
Filmadatlap
 
15
Szereplők
11
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 27.

legújabb vélemény

0

Nem akarok több Malkáv Tibort,nem akarok több Malkáv Tibort.....Hú,felébredtem a rémálomból,ahol arra a sorsra lettem kárhoztatva,hogy ezt a kifejezetten rossz magyar filmet kell néznem egész életemben.Brrr....Elég volt egyszer is,kellő önfegyelemmel,hogy fel ne álljak előle.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 11. 05.

a nap véleménye

1
A gyilkos, aki egyszerre bűnös és áldozat

Ha a magyar film 2000 és 2010 közti időszakát megpróbálnánk röviden jellemezni, akkor a legnagyobb jóindulattal is azt mondhatjuk, hogy felemás. Ezt azért gondolom így, mert bár sokan tartják ezt a periódust az egyik legrosszabbnak (némileg joggal), ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 04. 01.

0

Lassan bontakozó film, de pont ezzel próbálja a nézőben fenntartani a kíváncsiságot az érdeklődést ami azért sikerül is és a végére egy kerek történetet kapunk. Anger Zsolt nem a legkedvesebb színészem, de itt a szenvtelen arcú főszereplő karaktere fantasztikusan jól áll neki.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Nagy előny ennek a filmnek, hogy nem akart sokat markolni épp ezért lett szerethető egy módon. Láttam már sokkal jobbat is azonban itt hozzá is tehetem, hogy rosszabbat is. Masszívan megüt egy közepesnek mondható szintet és ennél többre nem is képes.

 
Berto49   2017. 10. 25.

0

Második megnézésre is tetszett, bár nem annyira mint az első alkalommal. Különösen a fantasztikus képzelt jelenetek (levélolvasás, svédországi kórház jelenete, a beszélő rák, a gyilkosság okának kiderítése, stb.) A mostanában a vízcsapból is folyó An... több»

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

A felesleges szó e miatt a film miatt születhetett meg. Erre tökéletesen illik eme kifejezés. Alig bírtam végig nézni. Csak azért tettem, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. 1 csillag, mert nullát nem lehet.

 
kisssjanka   2018. 05. 04.

0

Különleges hangulatú, elvont magyar film, ami Anger Zsolt karakterének köszönhető. Végletes személyiség, elszigetelt, összeférhetetlen jellem, aki gyilkolni képes pókerarccal.

 

A 39. magyar filmszemlén 5 díjat is bezsebelt a film, a legjobb férfi alakításért, a legjobb forgatókönyvért, továbbá egy Zöld Holló-díjat, egy Arany Olló-díjat és a Moziverzum-díjat.

(KaTuS55)
 

Gigor Attila elmesélte, hogyan találta meg ot a szerepre. Casting nem volt. Egy kórházi látogatás során látta meg a színészt - akit akkor már ismert - amint ő is látogatóba érkezett. Egy másik szerep miatt le volt borotválva a feje, és egy atlétatrikót viselt. Ettől kezdve tudta, érezte hogy neki jól fog állni a nyomozó címszerepe.

(Menyét Ibolya)