Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
76
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
dulkap   2015. 07. 08.

Egész jól fenn tartja a film a feszültséget, ami egyedül a rendezőnek köszönhető. Vélhetően megkapta a forgatókönyvet és úgy kellett belőle filmet rendeznie, hogy nem nem nyúlhatott hozzá. Gyakran eszembe jutott az Üvegtigris 3 egyik párbeszéde (-Itt mindenki hülye? - Itt?! Mindenki.). Én csak remélem, hogy teljesen valószerűtlen a történet lefolyása, mert ha ez kicsit is igaz, akkor Los Angeles-ben van a legostobább rendőrség a világon. Nem is kezdem sorolni a baromságokat benne, mert még holnap is a gépnél ülnék. Úgy a film 3/4-ig megbocsájtó hangulatban voltam, de a végére már képtelen voltam elnézni azt a sok logikátlan cselekedetet és ostoba megoldást. Pedig nem lett volna egy rossz film, ha egy cseppet odafigyelnek a realitásokra is.

 
indingo   2017. 05. 03.

Remek a film szereposztása és a története is egész élvezhető lett. Végig izgalmas volt, sok minden történt benne.


 
Berto49   2018. 04. 01.

Idegesítő logikai hibáktól hemzsegő akciófilmnek szánt mozi, amelyben kiderül, hogy a világ legostobább rendőrsége Los Angelesben működik. Megoldást csak a színes bőrű Halle Berry jelenléte hoz, ő mint operátor a 911-es Kaptárból mindent szinte egyedül elintézett. Sorozatgyilkos szedi a fiatal áldozatait, a legújabb fogságba esett lány a 911-es szám felhívásában reménykedik. A segítség kérése azonban kimerül a zokogással vegyített lényegtelen információk alig érthető közlésével. (Abigail Breslin helyett, Pekár Adrienn volt szíves magyarul szívet tépően rikoltozni) az egész filmen át tartó eszeveszett nyüszítése az idegeimre ment. Mintha a szorult helyzetéből ezzel a viselkedésével valamit is tudott volna segíteni. Természetes, hogy pánikban volt, de ha egy kicsivel is együttműködőbb, sokat tudott volna segíteni. A végén bevetették a kötelezően szokásos sablonos megoldásokat, amelyek csakis az értékelés erőteljes redukálására voltak jók. Hiába, Hollywood nem képes szakítani a már ezerszer bevált(?) klisékkel. Szerencsére volt egy bátor, meg nem alkuvó hősnőnk, aki minden akadályt legyőzve diadalt aratott.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Jó kis hangulatteremtő film, igazán kötött és feszült egész végig ami nagyon hatásos lett, viszont a színészi játék annál kevésbé, a történet is tetszett , úgyhogy 2-1 re egy jó filmnek sikerült jóra vizsgálnia nálam.

 
TribeBubu   2016. 05. 03.

Izgalmas egy film, jók a karakterek, főleg a gazember, és jól meg is formálták őket a színészek. Viszont az utolsó fél órában nem egyszer fogtam a fejemet, hogy az addig ígéretes történetvezetést ekkora béna klisékkel szétrombolják. A vége bizony eléggé bugyuta lett ezek miatt, de azért az átlagnál jobbra sikeredett.

 

A kezdő jelenetben elhangzó mondat ("Azt hiszem, túladagolásom van, és a feleségemnek is.") a valóságban is elhangzott egy amerikai rendőrtiszt szájából, aki a lefoglalt marihuánából süteményt készített.

(kázsé )
 

Halle Berry eredetileg visszalépett a szereptől, mikor az első rendező nem vállalta a forgatást, de Brad Andersonnak végül sikerült meggyőznie a színésznőt.

(kázsé )
 

Az a WWE Studios első olyan filmje, amit valaha díjra jelöltek.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.