Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A hívás (2013)

The Call
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
petraszab   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

1

Volt benne feszültség, és hamar beindult a történet. A vége nem tetszett, ezért a 4 csillag.

 
dulkap   2015. 07. 08.

1

Egész jól fenn tartja a film a feszültséget, ami egyedül a rendezőnek köszönhető. Vélhetően megkapta a forgatókönyvet és úgy kellett belőle filmet rendeznie, hogy nem nem nyúlhatott hozzá. Gyakran eszembe jutott az Üvegtigris 3 egyik párbeszéde (-Itt... több»

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Remek a film szereposztása és a története is egész élvezhető lett. Végig izgalmas volt, sok minden történt benne.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 01.

0

Halle Berry szinte egyedül lehozza ezt a feszültséggel teli kis thrillert. Bár azért itt a rendőrséget igencsak beárazzák a sok fura döntésüknek köszönhetően. Oké, az kissé megmosolyogtató, hogy egy telefonos ügyintéző old meg mindent, dehát egye fene. Berrytől ezt is elfogadjuk.

 
Berto49   2018. 04. 01.

0

Idegesítő logikai hibáktól hemzsegő akciófilmnek szánt mozi, amelyben kiderül, hogy a világ legostobább rendőrsége Los Angelesben működik. Megoldást csak a színes bőrű Halle Berry jelenléte hoz, ő mint operátor a 911-es Kaptárból mindent szinte egye... több»

 
harnas1207   2019. 05. 27.

0

Nagyon izgalmas film és néhol elég durva. Meg is lepődtem, hogy ilyen főszereplővel, hogy lehet ilyen jó a film. Sajnos a vége számomra felemás lett. Kezdett sok lenni Halle Berry hősködéséből, és kezdet minden túlságosan is szürreális lenni.

 
Bazzzsi   2020. 09. 03.

0

Nem mondom, hogy Halle Berry legjobb filmje, de egy izgalmas és érdekes storyt mutat be ami akár a valós életben is megeshetne.

A film összbevétele 68 572 378 dollár volt (imdb.com).

 

A kezdő jelenetben elhangzó mondat ("Azt hiszem, túladagolásom van, és a feleségemnek is.") a valóságban is elhangzott egy amerikai rendőrtiszt szájából, aki a lefoglalt marihuánából süteményt készített.

(kázsé)
 

Halle Berry eredetileg visszalépett a szereptől, mikor az első rendező nem vállalta a forgatást, de Brad Andersonnak végül sikerült meggyőznie a színésznőt.

(kázsé)
 

Az a WWE Studios első olyan filmje, amit valaha díjra jelöltek.

(kázsé)
 

Abigail Breslin legfeljebb 15 percet töltött a csomagtartóban.

(kázsé)
 

A filmben két helyen is, amikor befejeznek egy hívást egy iPhone-ról, az a hang hallható - indokolatlanul -, amely azt jelzi, ha az iPhone-t töltőre tették.

(kázsé)