Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A hívás (2013)

The Call
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
drg0602   2022. 10. 25.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egész jó film, teli feszültséggel, jó színészi teljesítményekkel. A végjáték nagyon jól sikerült, mindhatnám ugy is, hogy az utolsó 20 perc lebilincselő és nagyon izgalmas. Én nem láttam még, pedig régi film, most tegnap sikerült megnéznem. Nem bántam meg. Szuper alkotás! Értékelés: 10/10

 
dulkap   2015. 07. 08.

1

Egész jól fenn tartja a film a feszültséget, ami egyedül a rendezőnek köszönhető. Vélhetően megkapta a forgatókönyvet és úgy kellett belőle filmet rendeznie, hogy nem nem nyúlhatott hozzá. Gyakran eszembe jutott az Üvegtigris 3 egyik párbeszéde (-Itt... több»

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Remek a film szereposztása és a története is egész élvezhető lett. Végig izgalmas volt, sok minden történt benne.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 01.

0

Halle Berry szinte egyedül lehozza ezt a feszültséggel teli kis thrillert. Bár azért itt a rendőrséget igencsak beárazzák a sok fura döntésüknek köszönhetően. Oké, az kissé megmosolyogtató, hogy egy telefonos ügyintéző old meg mindent, dehát egye fene. Berrytől ezt is elfogadjuk.

 
Berto49   2018. 04. 01.

0

Idegesítő logikai hibáktól hemzsegő akciófilmnek szánt mozi, amelyben kiderül, hogy a világ legostobább rendőrsége Los Angelesben működik. Megoldást csak a színes bőrű Halle Berry jelenléte hoz, ő mint operátor a 911-es Kaptárból mindent szinte egye... több»

 
harnas1207   2019. 05. 27.

0

Nagyon izgalmas film és néhol elég durva. Meg is lepődtem, hogy ilyen főszereplővel, hogy lehet ilyen jó a film. Sajnos a vége számomra felemás lett. Kezdett sok lenni Halle Berry hősködéséből, és kezdet minden túlságosan is szürreális lenni.

 
Bazzzsi   2020. 09. 03.

0

Nem mondom, hogy Halle Berry legjobb filmje, de egy izgalmas és érdekes storyt mutat be ami akár a valós életben is megeshetne.

A film összbevétele 68 572 378 dollár volt (imdb.com).

 

A kezdő jelenetben elhangzó mondat ("Azt hiszem, túladagolásom van, és a feleségemnek is.") a valóságban is elhangzott egy amerikai rendőrtiszt szájából, aki a lefoglalt marihuánából süteményt készített.

(kázsé)
 

Halle Berry eredetileg visszalépett a szereptől, mikor az első rendező nem vállalta a forgatást, de Brad Andersonnak végül sikerült meggyőznie a színésznőt.

(kázsé)
 

Az a WWE Studios első olyan filmje, amit valaha díjra jelöltek.

(kázsé)
 

Abigail Breslin legfeljebb 15 percet töltött a csomagtartóban.

(kázsé)
 

A filmben két helyen is, amikor befejeznek egy hívást egy iPhone-ról, az a hang hallható - indokolatlanul -, amely azt jelzi, ha az iPhone-t töltőre tették.

(kázsé)