Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
76
 
27
12
6
8

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
dulkap   2015. 07. 08.

Egész jól fenn tartja a film a feszültséget, ami egyedül a rendezőnek köszönhető. Vélhetően megkapta a forgatókönyvet és úgy kellett belőle filmet rendeznie, hogy nem nem nyúlhatott hozzá. Gyakran eszembe jutott az Üvegtigris 3 egyik párbeszéde (-Itt mindenki hülye? - Itt?! Mindenki.).
Én csak remélem, hogy teljesen valószerűtlen a történet lefolyása, mert ha ez kicsit is igaz, akkor Los Angeles-ben van a legostobább rendőrség a világon. Nem is kezdem sorolni a baromságokat benne, mert még holnap is a gépnél ülnék. Úgy a film 3/4-ig megbocsájtó hangulatban voltam, de a végére már képtelen voltam elnézni azt a sok logikátlan cselekedetet és ostoba megoldást. Pedig nem lett volna egy rossz film, ha egy cseppet odafigyelnek a realitásokra is.

 
indingo   2017. 05. 03.

Remek a film szereposztása és a története is egész élvezhető lett. Végig izgalmas volt, sok minden történt benne.


 
Berto49   2018. 04. 01.

Idegesítő logikai hibáktól hemzsegő akciófilmnek szánt mozi, amelyben kiderül, hogy a világ legostobább rendőrsége Los Angelesben működik. Megoldást csak a színes bőrű Halle Berry jelenléte hoz, ő mint operátor a 911-es Kaptárból mindent szinte egyedül elintézett. Sorozatgyilkos szedi a fiatal áldozatait, a legújabb fogságba esett lány a 911-es szám felhívásában reménykedik. A segítség kérése azonban kimerül a zokogással vegyített lényegtelen információk alig érthető közlésével. (Abigail Breslin helyett, Pekár Adrienn volt szíves magyarul szívet tépően rikoltozni) az egész filmen át tartó eszeveszett nyüszítése az idegeimre ment. Mintha a szorult helyzetéből ezzel a viselkedésével valamit is tudott volna segíteni. Természetes, hogy pánikban volt, de ha egy kicsivel is együttműködőbb, sokat tudott volna segíteni. A végén bevetették a kötelezően szokásos sablonos megoldásokat, amelyek csakis az értékelés erőteljes redukálására voltak jók. Hiába, Hollywood nem képes szakítani a már ezerszer bevált(?) klisékkel. Szerencsére volt egy bátor, meg nem alkuvó hősnőnk, aki minden akadályt legyőzve diadalt aratott.

 
TribeBubu   2016. 05. 03.

Izgalmas egy film, jók a karakterek, főleg a gazember, és jól meg is formálták őket a színészek. Viszont az utolsó fél órában nem egyszer fogtam a fejemet, hogy az addig ígéretes történetvezetést ekkora béna klisékkel szétrombolják. A vége bizony eléggé bugyuta lett ezek miatt, de azért az átlagnál jobbra sikeredett.

 
D. Wolfe   2018. 03. 25.

Nekem nagyon tetszett ez a film, végig feszült és izgalmas a színészek is kiválóak voltak, a tempó lélegzetelállító volt. A befejezés kétségtelenül nagyon furcsa, de elismerem a merészségét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

 

A kezdő jelenetben elhangzó mondat ("Azt hiszem, túladagolásom van, és a feleségemnek is.") a valóságban is elhangzott egy amerikai rendőrtiszt szájából, aki a lefoglalt marihuánából süteményt készített.

(kázsé )
 

Halle Berry eredetileg visszalépett a szereptől, mikor az első rendező nem vállalta a forgatást, de Brad Andersonnak végül sikerült meggyőznie a színésznőt.

(kázsé )
 

Az a WWE Studios első olyan filmje, amit valaha díjra jelöltek.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.