Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Furcsa játék (1997)

Funny Games
Filmadatlap
 
14
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Arno Frisch
Ulrich Mühe
Arno Frisch
Frank Giering
Ulrich Mühe
Arno Frisch
Susanne Lothar
Arno Frisch
Susanne Lothar
Frank Giering
Arno Frisch
Frank Giering
Ulrich Mühe
Ulrich Mühe
Ulrich Mühe
Susanne Lothar
Arno Frisch
Frank Giering
Ulrich Mühe
Susanne Lothar

Videók (1)

 
Milan391349   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Itt tényleg tapintható a feszültség, és igazán jól festi le, mennyire zavaros a két srác. Kötelező darab.

 
valery Nézhetetlen  2017. 01. 24.

2

Számomra a film kicsit hiteltelen volt, nem tudtam beleélni magam mert a karakterek nem igazi színészek, amatőrnek éreztem a játékukat. Nem fogott meg a film és nem adott semmi maradandót.

 
BoBamburg   2020. 04. 02.

0

Minden téren zseniális film. Habár nagy rajongója vagyok az ehhez hasonló home invasion filmeknek, a legtöbb esetben csalódnom kell, mert a legtöbb szinte mindig ugyanarra a sémára épül. A funny games viszont képes kitörni a megszokott keretből, hol ... több»

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

1

Lebilincselt a film, még órákig a hatása alatt voltam, annyira nyomasztó. A színészek remekelnek, a hangulat vérfagyasztó. Remek film!

 
Cs. Balázs   2020. 07. 17.

0

Mestermű. Legalábbis számomra, persze leszögezném, hogy erősen elfogult vagyok, mert az úgynevezett "home invasion"-filmek a kedvenceim közé tartoznak, bár azt hiszem a "kedvenc" kifejezés nem a legjobb egy olyan filmre, ahol az embert a saját, legsz... több»

 
cvölf   2015. 12. 16.

0

Nekem ez a film valahogy túl lett rendezve. A történet maga nem bonyolult, de a tálalás már egy kicsit erőltetett. Mindenesetre a színészek remek teljesítményt nyújtanak.

 
pav   2016. 10. 13.

0

Fú, hát ez a film alaposan meglepett. Nem egészen ilyenre számítottam, de érzelmileg nagyon hatásos alkotás, de egyszerre borzongató is. Furcsa film, az biztos, de az is, hogy nagy hatással volt rám.

 

Ezt a filmet Furcsa játék címmel mutatták be Magyarországon.

(rbernadett)
 
Miért kötelező megnézni? Mert Michael Haneke sajátos eszközeivel, zseniálisan ábrázolja a társadalom legsötétebb dolgait, az emberekben ott lapuló gonoszt. több»
 
Kinek ajánljuk: Mivel a műfaj alapjait megkérdőjelező, kultfilmről van szó, gyakorlatilag mindenkinek. Az erőszakra érzékenyen reagáló olvasóink mégis inkább kerüljék. több»