Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Elejétől a végig izgalmas thriller, nagyon jól kidolgozott karakterek és nem zavaró az, hogy végig ugyanaz a helyszín, bár ebben a kategóriában A fülke a nyerő.

 
HETEDIK   2018. 01. 05.

Egy izgalmas thriller, se több, se kevesebb. Idris Elba elég kellemes színész, ezt is csont nélkül lehozza. Egyszer nézős iparos munka, de a jobb fajtából. A kezdőjelenet pedig kimondottan tetszett.


 
Real013   2015. 03. 04.

Ebben a filmben nincsen semmi, ami működik. A fényképezés talán átcsúszna egy éppen csak görbülő jeggyel az operatőri vizsgán, a többi viszont minden szinten borzalmas. Olyan az egész, mint a legolcsóbb mirelit étel, amit meg lehet enni, ha nagyon éhes az ember, de semmilyen más esetben nem ajánlott és nem érdemes fogyasztani. A No Good Deed-et meg lehet nézni, ha éppenséggel ez az egyetlen mozgókép az ember közelében, de örömet nem fog okozni. Beletörik a néző foga, mint egy fagyasztott állapotú pizzába.

 

Ugyanazt a zenét használták fel, mint a Jelek (2002) című filmben.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.