Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Halállista (2011)

Kill List
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
39
Képek
2
Videók

Galéria (39)

Videók (2)

 
hsanya182   2016. 10. 18.

legújabb vélemény

1

Sejtelmes film, az eleje szerintem jobban indul, elég jól játszanak a szinészek, de a film egésze elég bizarr, érzed hogy bármi megtörténhetne, aztán nem történik semmi. Van egy két őrült pszicho jelenet benne, de nem dobja meg az a pár agresszió a f... több»

 
KingPin   2016. 03. 10.

0

Nem igazán tudtam hova tenni ezt a filmet, de érdekes volt és végülis izgalmakban sem volt hiány. A színészi játék viszont nagyot dobott az egész színvonalán és a jelentek rendezői igazgatása is tetszett.

 
ordas   2015. 06. 04.

0

A film nehezen indul be, de aztán hirtelen felpörögnek az események és én is több kedvvel néztem. Hihetetlenül lekötött és a hirtelen váltakozó képkockák és jelenetek, a párbeszédpanelek változatossága is igazán odaragasztott a képernyő elé.

A film összbevétele 26 297 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik korai jelenetében Jay éppen Shellel harcol, miközben Sam a kertben játékkardokkal játszik. Ez előrevetíti a történet végkimenetelét.

(erare)
 

A film azon jelenetében, amikor Jay és Gal egy alagútban menekül, a háttérben játszott betétdalban egy bálna éneke hallható.

(erare)
 

A film forgatási ideje 18 napig tartott.

(erare)
 

A filmben látható szivárvány a természet spontán eleme volt, nem a film készítői varázsolták oda utólag. A történet szerint egy másik szkriptben szerepelt volna egy szivárvány, de ezt végül törölték.

(erare)