Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Taxidermia
 
doroffee   2016. 02. 14.

Értem, hogy mit akart a film mondani, főleg a testképzavarokról és a mániákusságról, de azt kell mondjam, ezt a filmet nem az én ízlésemnek és gyomromnak találták ki (pedig nem vagyok egy nagyon-nagyon nebáncsvirág alkat).

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Nem is tudom miért készítették el ezt a filmet. Nem értem mi a lényege, viszont annál gusztustalanabb. Perverz, beteg jelenetekkel, horrornak igazán nem nevezném. Ízléstelen az egész film és tényleg nem értem mi is a mondani valója.


 
encike   2015. 01. 28.

Ezt a filmet nem tudom hova rakni :D érdekes az biztos de nemigazán kötött le..egy kis meghökkentésre tökéletesen elég volt

 
Gabor   2015. 12. 28.

Beteg egy film.Rendszerváltás ide vagy oda.Van benne bőven morbid jelenet,hányás okádás stb.Kell azért gyomor hozzá ,hogy végignézd. Egyébként én sem tudom hová rakni,mert minden fél óra más és más.

 
Miért kötelező megnézni? Aki szereti Parti Nagy Lajost, annak nem sorakoztatok fel érveket, a többieknek pedig csak annyit mondanék, tömören és finomkodás nélkül: mert gyomorforgatóan, felháborítóan jó. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.