Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Taxidermia (2006)

Taxidermia
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Péter Fazekas   2021. 11. 17.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Beteg film.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Értem, hogy mit akart a film mondani, főleg a testképzavarokról és a mániákusságról, de azt kell mondjam, ezt a filmet nem az én ízlésemnek és gyomromnak találták ki (pedig nem vagyok egy nagyon-nagyon nebáncsvirág alkat).

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

0

Nem is tudom miért készítették el ezt a filmet. Nem értem mi a lényege, viszont annál gusztustalanabb. Perverz, beteg jelenetekkel, horrornak igazán nem nevezném. Ízléstelen az egész film és tényleg nem értem mi is a mondani valója.

 
Gabor   2015. 12. 28.

0

Beteg egy film.Rendszerváltás ide vagy oda.Van benne bőven morbid jelenet,hányás okádás stb.Kell azért gyomor hozzá ,hogy végignézd. Egyébként én sem tudom hová rakni,mert minden fél óra más és más.

 
encike   2015. 01. 28.

0

Ezt a filmet nem tudom hova rakni :D érdekes az biztos de nemigazán kötött le..egy kis meghökkentésre tökéletesen elég volt

 
Gicus Borsos   2021. 01. 14.

0

Csak ültem és néztem, és ha ma visszagondolok rá, csak ülök és nézem most is. Mit akar? Miért? Mi ez? Ha van rossz, semmitérő film, akkor ez az. Borzalmas!

 
A Balatony család undorítóan egyedülálló históriája valóban megnyitotta a magyar filmgyártás azon ismeretlen, mély kamráit, amelyek Kálmánban is feltárultak, ha elkapta őt a mámor. több»
 
Miért kötelező megnézni? Aki szereti Parti Nagy Lajost, annak nem sorakoztatok fel érveket, a többieknek pedig csak annyit mondanék, tömören és finomkodás nélkül: mert gyomorforgatóan, felháborítóan jó. több»