Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
59%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
6
Videók
 
Lonka   2017. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Egy különleges és som mondanivalóval bíró filmet vártam, amit részben meg is kaptam. Voltak benne jó gondolatok, de sok üres párbeszéd is ami léggé felhigította a történetet.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Nem egészen tudom, hogy mit is láttam...értettem azzal nem volt baj. Kicsit ha rendezettebb a történet vezetése, akkor élvezhetőbb lett volna az alkotás.


 
Vitya   2015. 05. 02.

0

Kicsit keszekuszara sikerult a film, es az osszevisszasagban nehez kovetni hogy mit is akar kifejezni, mi a mondanivaloja. Jo szineszektol jobbat vartam. Joindulattal kozepes.

 
dóri   2015. 04. 21.

0

Nem egy könnyű habos babos film az biztos. A színészek nagyon jók benne és a történet is végig fenntartja az izgalmat és a rejtélyt. Viszont az nem tetszett, hogy a karakterek nagyon a végleteket jelenítik meg, ahogy maga az egész film is. Mindenek csak a legrosszabb oldalát mutatja.

 
fazsuzso   2015. 11. 28.

0

Érdekes hangulatú film, egyedi karakterekkel, sok fekete humorral, amit vagy szeretsz, vagy nem... Jó a szereplőválogatás, nem szokványos film, érdemes megnézni.

 
Nina73   2015. 03. 18.

0

Zűrzavar a legmagasabb fokon, én értem mit akartak nekem elmesélni, elmagyarázni de nem sikerült. Számomra csalódás volt a film.

 
Toncsi   2016. 07. 06.

0

A film próbál vicces és komoly is lenni, de igazán egyik sem sikerül. A keserédes poénokon inkább sírni szeretne az ember, a szánalomra méltó emberi szituációkon viszont legszívesebben nevetnék. Egyébként a film nézhető, de minden tekintetben felejth... több»

Galéria (25)

Mia Wasikowska
John Cusack
Mia Wasikowska
Robert Pattinson
Mia Wasikowska
Julianne Moore
Julianne Moore
Julianne Moore
Julianne Moore
Mia Wasikowska
Robert Pattinson
Sarah Gadon
Julianne Moore
John Cusack
Evan Bird
Mia Wasikowska
John Cusack
Olivia Williams
Julianne Moore
Mia Wasikowska
Robert Pattinson
Evan Bird
John Cusack
Julianne Moore
Sarah Gadon
Mia Wasikowska
Evan Bird
Evan Bird

Videók (6)

A film összbevétele 1 338 365 dollár volt (imdb.com).

 

A díj, amit Agatha bunkósbotként használ, a kanadai Genie-díj, amit David Cronenbergnek karrierje során öt alkalommal ítéltek oda. A díjat egyébként 2012-ben osztották ki utolsó alkalommal.

(ps)
 

A film alkotói Dr. Stafford szerepére eredetileg Viggo Mortensent szerették volna leszerződtetni, azonban a színész szűkös időbeosztása miatt nem tudta elvállalni a szerepet.

(ps)
 

David Cronenberg csaknem ötven éves karrierje során most forgatott először az USA-ban.

(ps)
 

Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnője a filmben önmagát alakítja.

(ps)
 

A filmben számos híresség neve hangzik el: Ryan Seacrest, Juliette Lewis, Ryan Gosling, Drew Barrymore, Emma Watson, Paul Thomas Anderson, Garry Marshall, Bernardo Bertolucci, Carrie Fisher, Anne Hathaway, Halle Berry, Nicole Kidman, Robert Downey Jr., Jim Carrey, Zooey Deschanel, Kiernan Shipka, Jack Cassidy, David Cassidy, Shaun Cassidy, Harvey Weinstein, Chuck Lorre, Al Gore, a dalai láma, Elisabeth Kübler-Ross, Teréz anya, Carl Gustav Jung.

(ps)
 

Bruce Wagner, a forgatókönyv írója sofőrként tűnik fel a filmben a kórház előtt játszódó jelenetben. Wagner valóban dolgozott limuzinsofőrként, mielőtt elismert íróvá vált volna.

(ps)
 
Hollywoodban egyetlen szabály van, a felszínen maradni bármi áron. Mellbevágó mozi erős alakításokkal. több»