56% 94 szavazat
A rosszak jobbak

A rosszak jobbak

Saved!
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mary élete a vallás körül mozog: keresztény családból származik, egyházi oktatásban részesül és még barátja is hithű katolikus. Amikor egy nap Dean szakít vele, mert úgy véli, hogy homoszexuális, a lány világa összeomlik. Egy látomás keretén belül találkozik… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2005.04.20.
Macaulay Culkin
Eva Amurri
Eva Amurri
Macaulay Culkin
Jena Malone
Jena Malone
Patrick Fugit
Jena Malone
Eva Amurri
Macaulay Culkin
Eva Amurri
Macaulay Culkin
Jena Malone
Eva Amurri
 
2019.04.19 Yosihiro

legújabb vélemény

Rosszak jobbak

Igen, ez egy közepes film. Alkalmam volt megtekinteni, de nem igazán tetszett. A hit megjelenítése sem volt szerintem megfelelő. A történet inkább egy kamaszlányéhoz hasonló, aki elveszti a szüzességé, és erre rápakolják a másság kérdését, ami valahogy furcsa. Ugyan van ilyen az életben, és a hittel szemben állítják mindezt. A hívőknek biztos nem jó propaganda ez a film, hiszen olyan "világi" megközelítéssel próbálják a hitet kivetíteni, ami a mai világunkban egészen más értelmet nyer. Talán egy pozitívumot tudok a filmről mondani, hogy a szerelem szikráit megmutatja és "édesen" tálalja. Összességében nem rossz a történet, bár kiigazításra szorulna. A féltékenységet és az ellentéteket a "jó" és a "rossz" között nem sikerült jól bemutatni, vagyis azt mondanám, hogy csak jót láthat a néző. Mindenki magát adja a történet szerint, és ez lehet a valóság is. A filmbeli szereplő alakításokból nem emelnék ki senkit, hiszen kimagaslót senki nem nyújt, és ez a filmen is érződik. Összességében a képi vágások és hang is csak a közepes színvonalt ütik meg, semmi pluszt nem adnak. A három csillagot is azért kapja meg, mert a szerelem és romantika kibontakozása olyan aranyosra sikerült. Annak tudom ajánlani, aki szereti a könnyed, szórakoztató, kicsit csöpögős romantikus vígjátékot. Üdv, Yosi

0
 
2015.05.14 ZeroHero

Engem nagyon fárasztott ez a fim. Talán mert az életben is sokat találkozok ultrakegyes emberrekkel, de ők azért nem ilyen dúrvák. Keresztény szemmel nézve pedig a végkifejlett elég liberáli, vagy más szóval nem biblikus..

0
 
2015.09.11 idefix

Nem igazán tetszett a film, túlságosan agyzsibbasztó, fárasztó humorú és nagyon sok a sablon, amiből építkezni próbál. Humora gyenge, karakterei szintén. Unalmas film.

0
 
2016.06.17 DaughterOfMoon

Egyáltalán nem vagyok hívő így egy kicsit idegesített is a film, de maga a történet nem rossz! Olyan cuki volt a srác mikor megtudta, hogy apa lett!!! :D Bár így reagálna a legtöbb férfi! Nekem tetszett a film!!

0

A film összbevétele 10 156 933 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Macaulay Culkin és Mandy Moore egy párt alkottak a film forgatásának idején.Szerző: ZeroHero

#2