Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
45%

Agyar (2014)

Tusk
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Agyar

Galéria (9)

Michael Parks
Michael Parks
Génesis Rodríguez
Haley Joel Osment
Michael Parks
Justin Long
Justin Long
Haley Joel Osment
Haley Joel Osment

Videók (1)

 
stevepisti   2021. 02. 06.

legújabb vélemény

0

Nagyon beteg film. Eszembe nem jutott volna, hogy a rádiózástól egy interjún keresztül eljutunk a srác teljes "megsemmisítéséig". A színészek jók, Johnny Depp nagyon ott volt, de ez az ötlet...

 
HE7EDIK Nézhetetlen  2021. 01. 14.

1

Kevin Smith lehet, hogy jó vígjátékokat rendez, de a horrorhoz hülye, mint a segg, Justin Long pedig ekkoriban már mindent bevállalt süllyedő karrierje felszínen tartása miatt. De csak szimplán hülyét csinált magából...

 
dulkap   2015. 03. 25.

0

Nehéz szavakat találni a film után. Igazából a rövid történet mindent elmond és nagyjából ezt is adja vissza a film, de azért vannak benne meglepő dolgok. Mondhatnám a "verekedés-jelenetet", de akár Johnny Depp szereplését is. Ráadásul elmondható min... több»

 
moov18   2016. 01. 30.

1

Elég megosztóan fogadta a nagyközönség ezt az alkotást. Valaki nagyon szereti, vagy nagyon elítéli, arany középút, köztes állapot nincs. Jómagam még nem döntöttem el, hogy melyik kategóriába soroljam magam. Kísértetiesen emlékeztet Az emberi százlábú... több»

 
TribeBubu   2015. 10. 08.

0

Nehéz a jó ízlés határain belül nyilatkoznom erről a "műről". Két fő jellemvonása: unalmas és ízléstelen. Nagyon jó színészek vannak benne, de ezek közül csak Johnny Depp hozott olyan színvonalat, amilyet egy efféle szemét megérdemel, a többiek (túls... több»

 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

0

Eléggé beteg és kínzó film, amit egy halloween-i filmezésen volt szerencsém megtekinteni. Egyszerre vicces és szánalmas, de egyben érdekes (nem unatkoztam) a film, egyszer szerintem érdemes megnézni, de csak ha szeretjük a nem mindennapi filmeket.

 
Bob   2018. 01. 25.

0

Ez a film borzalmas. Szomorú, hogy elkészült. Kb. 3500 filmet láttam eddig, de ezt kár volt megnéznem. Ha végignézed a filmet, akkor csak egy kérdésed van: "MIÉRT?"

A film összbevétele 1 882 074 dollár volt (imdb.com).

 

A bolti eladó lányokat Johnny Depp és Kevin Smith lányai alakították.

(dulkap)
 

Charlotte-ban és Los Angelesben forgatták le a filmet, mindössze 15 nap alatt.

(dulkap)