Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

9 és fél hét (1986)

Nine 1/2 Weeks
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
27
Képek
1
Videók

Galéria (27)

Kim Basinger

Videók (1)

 
JRD   2022. 10. 13.

legújabb vélemény

0

A legendás, kissé pikáns film, melyért megőrültek az emberek. "Lehetne" akár a Szürke ötven árnyalatának elődje is, nagy túlzásokkal. Basinger itt őrjítette meg a férfiakat a táncával, és Rourke pedig egy mosolyával képes volt a nőkről leolvasztani a... több»

 
dailyfilmsan   2018. 05. 17.

0

9 és fél hét? Miért kapta ezt a címet a film? Mert 9 és fél hétig játszották a boldog és boldogtalant? Veszélyesen nagy hülyeség ez a film. Egy szép nő miért alázkodik meg és legfőképpen miért buggyan meg egy férfitől? Liz a főszereplő is egyre sekél... több»

 
sptt   2021. 11. 29.

0

Az utóbbi időben többször belefutottam valahogy ebbe a filmbe, és mivel - többek közt a néhai jó öreg Joe Cockernek köszönhetően - kult movie lett, úgy gondoltam, hogy ez is beletartozik abba az 1000 filmbe, amit meg kell nézni egyszer az életben. Cs... több»

 
Ghotik   2016. 09. 28.

0

Erős szexuális tartalommal bíró dráma, amiben a színészek véleményem szerint nagyon jól alakítanak, fekszik nekik a szerep, karakteresek és hitelesek.

 
jazzy   2016. 02. 18.

0

Fantasztikus film két ember drámai, viharos kapcsolatáról, akik izgalmas területekre lépnek együtt a szexualitás terén. Erotikus, feszült, Basinger gyünyürű, Rourke pedig nagyon sármos volt itt.

 
bocerkaa   2016. 05. 31.

0

Nagyon izgalmas film, ami az én emlékezetemben főleg a legendás vetkőzős jelenet és a Joe Cocker-dal miatt maradt meg. Persze összességében is jó volt, csak ez volt a legütősebb része. A színészek nagyon hitelesek, mindkettőjüknek jól állt a szerep, érezni lehetett még a képernyőn át is a szexuális feszültséget.

A film összbevétele 6 734 844 dollár volt (imdb.com).

 

Kathleen Turner és Tatum O'Neal visszautasították Elizabeth szerepét. Sigourney Weaver szóba került lehetőségként,míg Andie MacDowellt pedig meg is hallgatták.

(rbernadett)
 

Mickey Rourke a készítők nyomatékos kérésére 13,5 kg-ot fogyott a szerepért.

(rbernadett)
 

Kim Basinger az egész film alatt testdublőrt használt.

(rbernadett)