2022.09.01 08:37 JRD Olvasottság: 245x
1

Látványos, érdekes, fordulatos de valahogy mégis néhol gagyi

Ez sokunk számára egy olyan film, melynek nehéz lenne meghatározni, hogy mennyire jó vagy mennyire rossz.

A nézők egy nagy része a sorozaton nőtt fel (és imádta is a szereplőket, a történeteket és a megoldásokat), így sokuk örömmel várta a mozifilm bemutatását.

Látványos, érdekes, fordulatos de valahogy mégis néhol gagyi


A film inkább egy sima akciófilm némi túlbonyolított szállal, mint egy igaz Mission: Impossible-rész... (Így igazából érthető is, hogy a sorozat főszereplőinek miért is nem tetszett).

Látványos, érdekes, fordulatos de valahogy mégis néhol olyan gagyi, hogy egy ikonikus cím mögött azért többet vártunk volna el.

De ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez a film egy lehetetlen küldetés film, akkor jól is szórakozhatunk. Ne az ikonsorozat mozifilmjének tekintsük, hanem csak egy filmnek.


De lássuk magát a történetet pár mondatban:

A történet alapja egy IMF csapat, kik egy akcióban csúfosan felsülnek. Főszereplőnket kivéve minden csapattag meghal. Később persze kiderül, hogy ez egy csapda volt egy szivárogtató ügynök kifüstölésére, amiről Hunt nem tudott. És innentől kezdve elkezdődik a macska-egér játék.


A film költségvetése 80 millióra rúgott, melyből mostanra közel 500 millió bevételre tettek szert a film készítői.

Maga a főszerepet alakító Tom Cruise egyébként hatalmas rajongója volt a sorozatnak, így amint módjában állt megvette a sorozat jogait, hogy a filmben ő maga játszhassa el Ethan Hunt szerepét.


(Sokan nem tudják, hogy Tom Cruise egyébként hihetetlen hozzáállással és szakmai elszántsággal forgatja filmjeit. Rengeteg olyan jelenet van a filmjeiben, ahol nem használ kaszkadőrt, hanem ő maga hajtja végre a jeleneteket.)


Mindenképpen ajánlom, hogy aki még nem látta nézze meg bátran. Aztán majd döntse el maga, hogy milyen film.

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!


akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A világ legjobb titkosügynökeiről készült egy lista, amely egy orosz kémnek köszönhetően kikerült a feketepiacra, halálos veszélybe sodorva ezzel a listán szereplők életét.... több»

1