Briliáns elmék (2011-2019)

Suits

Félix10   2022. 09. 13.

Hát! Isteni sorozat! A szereplők és a sztori kiváló! Nincs főszereplő, mindenki az. Legalábbis nekem. Zseniális alkotás, egy percig sem untatott!

dandelion1983   2022. 06. 24.

Szórakoztató, humoros és nagyon igényes sorozat. Szerintem soha nem láttam ennyire okos és intelligens szériát. Nagyon jól választották ki a szereplőket, a párbeszédek sziporkázók. Aki jogi körökben mozog, vagy ismeri ezt a világot, annak különösen a... több»

Deku   2017. 08. 19.

Az első rész úgy megfogott mint talán soha semmi, nagyon el lett találva a pilot rész. Persze azóta folyamatosan hatása alatt tud tartani. Remek erős sorozat.

beero88   2016. 01. 16.

Nagyon jó sorozat annak ellenére hogy ügyvéd sorozat. Eleinte lapos semmire számoltam de szerencsére igazán kellemes hangvételű és igazán szórakoztató. Néhol laposabb pillanatok de szuper.

Queenakasha   2018. 03. 25.

Amiért leginkább megfogott ez a sorozat az a két főszereplő alakítása. Emellett ha valaki kedveli a jogi témájú történeteket akkor ennek már nyert ügye is van.A legjobb benne hogy van egy alaptörténet és azon belül mindig változó kisebb történetek/ügyek. Érdekes, jól felépített és emellet még szórakoztató is.

bgnz367   2017. 04. 19.

Az első jogi sorozatom amibe belevágtam és nem is bántam meg. Eleinte azt hittem, hogy majd Mike fotografikus memóriájára épül majd de nem így lett amit kicsit sajnálok, hogy elhanyagoltak. Viszont eszméletlen jó és csavaros történetet kaptunk.

Fikatours_blogger   2022. 07. 14.

Briliáns sorozat

Az utolsó egy-két évadra kifulladtak a forgatókönyvírók, de az első néhány év parádés. Annyiból eredeti is, hogy itt nem a tárgyalóteremben történnek a nagy fordulatok, hanem még előtte. Miközben a szereplők személyes sorsáért is izgulhatunk.

Eredetileg "A Legal Mind" címen került volna vetítésre és később lett belőle Suits

(Deku)

2014-ben TV Guide Awards-on jelölve lett Legjobb Dráma kategóriában és People’s Choice Awards-on Kedvenc Dramedy kategóriában.

(Deku)

Patrick J. Adams a sorozatig csak kisebb szerepeket kapott, így állítása szerint 360 fokos fordulatot vett az élete.

(Archívum)

Michael Phelps, egy amerikai atléta ki tweetelte, hogy mennyire imádja a Suits sorozatot, melyet követően meghívták egy vendégszereplésre.

(Archívum)

Meghan Markle (Rachel) és Wendell Pierce (Robert Zane) szerepelnek a Förtelmes főnökök filmben is.

(Archívum)

A Briliáns elmék történetileg nem a legdurvábban izgalmas, azonban ettől függetlenül mégis kihagyhatatlan anyag, ha szórakozásra vágyunk. 7/10 több»