Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Briliáns elmék (2011-2019)

Suits
Filmadatlap
 
101
Szereplők
23
Vélemények
410
Képek
11
Videók

Galéria (410)

Videók (11)

 
De Matt   2019. 10. 30.

legújabb vélemény

0
Profi!

Brilliáns forgatóköny, kitűnő színészek, jól felépített karakterek. A sorozat nagyon jól bemutatja a könyörtelen jogi és üzleti világot, nagyon jól perg, izgalmas. Egyetlen kis hibája, hogy bizonyos ügyeket nem bont ki részletesebben.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Az első rész úgy megfogott mint talán soha semmi, nagyon el lett találva a pilot rész. Persze azóta folyamatosan hatása alatt tud tartani. Remek erős sorozat.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Nagyon jó sorozat annak ellenére hogy ügyvéd sorozat. Eleinte lapos semmire számoltam de szerencsére igazán kellemes hangvételű és igazán szórakoztató. Néhol laposabb pillanatok de szuper.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

0

Amiért leginkább megfogott ez a sorozat az a két főszereplő alakítása. Emellett ha valaki kedveli a jogi témájú történeteket akkor ennek már nyert ügye is van.A legjobb benne hogy van egy alaptörténet és azon belül mindig változó kisebb történetek/ügyek. Érdekes, jól felépített és emellet még szórakoztató is.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Az első jogi sorozatom amibe belevágtam és nem is bántam meg. Eleinte azt hittem, hogy majd Mike fotografikus memóriájára épül majd de nem így lett amit kicsit sajnálok, hogy elhanyagoltak. Viszont eszméletlen jó és csavaros történetet kaptunk.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Nagyon jó sorozat, de a szinkronizálásban a logikát nem tudom megtalálni. Az első két évad után nem bírom felfogni miért az 5-ödiket gondolták jónak, hogy szinkronizálják a 3-4-edik évad helyett. Ettől eltekintve maga a sorozat nagyon jó, pedig a jogászok világát alapvetően ki nem állhatom. Ajánlom.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

0
Nulláról felemelkedni

Ügyvédek, tiltakozások, fellebbezések, ítéletek, már láttuk mindet, hiszen nem csak sorozatokban, de minden amerikai krimiben látunk jogi képviseletet biztosító személyeket. Mi újat képes mutatni, miért jó az, hogy méregdrága öltönyben rohangálnak az... teljes kritika»

 

Eredetileg "A Legal Mind" címen került volna vetítésre és később lett belőle Suits

(Deku)
 

2014-ben TV Guide Awards-on jelölve lett Legjobb Dráma kategóriában és People’s Choice Awards-on Kedvenc Dramedy kategóriában.

(Deku)
 

Patrick J. Adams a sorozatig csak kisebb szerepeket kapott, így állítása szerint 360 fokos fordulatot vett az élete.

(Archívum)
 

Michael Phelps, egy amerikai atléta ki tweetelte, hogy mennyire imádja a Suits sorozatot, melyet követően meghívták egy vendégszereplésre.

(Archívum)
 

Meghan Markle (Rachel) és Wendell Pierce (Robert Zane) szerepelnek a Förtelmes főnökök filmben is.

(Archívum)
 
A Briliáns elmék történetileg nem a legdurvábban izgalmas, azonban ettől függetlenül mégis kihagyhatatlan anyag, ha szórakozásra vágyunk. 7/10 több»