Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
90
Szereplők
25
Vélemények
250
Képek
14
Videók
 
Deku   2017. 08. 19.

Az első rész úgy megfogott mint talán soha semmi, nagyon el lett találva a pilot rész. Persze azóta folyamatosan hatása alatt tud tartani. Remek erős sorozat.

 
beero88   2016. 01. 16.

Nagyon jó sorozat annak ellenére hogy ügyvéd sorozat. Eleinte lapos semmire számoltam de szerencsére igazán kellemes hangvételű és igazán szórakoztató. Néhol laposabb pillanatok de szuper.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Az első jogi sorozatom amibe belevágtam és nem is bántam meg. Eleinte azt hittem, hogy majd Mike fotografikus memóriájára épül majd de nem így lett amit kicsit sajnálok, hogy elhanyagoltak. Viszont eszméletlen jó és csavaros történetet kaptunk.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Amiért leginkább megfogott ez a sorozat az a két főszereplő alakítása. Emellett ha valaki kedveli a jogi témájú történeteket akkor ennek már nyert ügye is van.A legjobb benne hogy van egy alaptörténet és azon belül mindig változó kisebb történetek/ügyek. Érdekes, jól felépített és emellet még szórakoztató is.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 07.

Nálam ez az egyik olyan sorozat amit nem tudok megunni a kis lejtők ellenére sem mert persze mint olyan az is akadt ebben a sorozatban. Az utolsó évad kifejezetten izgalmas és idegtépő volt.

 
A Briliáns elmék történetileg nem a legdurvábban izgalmas, azonban ettől függetlenül mégis kihagyhatatlan anyag, ha szórakozásra vágyunk. 7/10 több»
 

Eredetileg "A Legal Mind" címen került volna vetítésre és később lett belőle Suits

(Deku )
 

2014-ben TV Guide Awards-on jelölve lett Legjobb Dráma kategóriában és People’s Choice Awards-on Kedvenc Dramedy kategóriában.

(Deku )
 

Patrick J. Adams a sorozatig csak kisebb szerepeket kapott, így állítása szerint 360 fokos fordulatot vett az élete.

(mdlg4th )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.