Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

Tudom mit tettél tavaly nyáron (2021)

I Know What You Did Last Summer
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
JRD   2022. 09. 21.

legújabb vélemény

1

Újabb példája annak, hogy Hollywood csak ismételni képes önmagát, vagy épp egy filmet dolgoz fel újra és újra. És újra... újra... újra... De minek is? Ha van lehetőséged választani, akkor inkább nézd meg az eredeti filmet. Annak legalább volt értelme, és nem volt kár a filmtekercsért. Szóval inkább válassz másik filmet!

 
Robinson76   2021. 11. 06.

0
Ez bizony felejtős...

A film tetszett, ezért adtam egy esélyt a feldolgozásnak is, amit sorozat formájában szállítottak a készítői. Hát ebben sajnos csalódnom kellett. A filmnek szerintem a közelébe sem ért. Legalább egy kis változtatást eszközölhettek volna, vagy tehettek volna bele egy kis csavart vagy valamit. Próbálkoztak ugyan, de nyögés lett a vége. A stáb tagjai közül senkit sem tudok kiemelni, de a színészeknek még ezt a nem túl magas színvonalat is sikerült jelentősen alulmúlniuk. Szóval nem is lehetett más a vége, még az elején elköszöntem a szériától.

 
nikla113   2021. 11. 11.

0

Elég szörnyűnek találtam a filmhez képest, a színészeket szenvedés volt nézni. Pénz- és időpazarlás.

 
Kornyik   2021. 10. 03.

0

Egyáltalán nem rossz, a filmet nagyon szerettem és tetszettek a változtatások, amiket a sorozatban csináltak. A nagy csavart az első rész végén kikövetkeztettem előre, de szerintem nem azért, mert nyilvánvaló volt, talán csak szerencsém volt. Összességében adható neki egy esély, én elvoltam vele.