33% 47 szavazat
Tudom mit tettél tavaly nyáron

Tudom mit tettél tavaly nyáron

I Know What You Did Last Summer
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy titkokkal teli kisvárosban egy csapat fiatal nyomába szegődik egy misztikus gyilkos közvetlenül egy évvel azután, hogy szalagavatójuk estéjén valakit elgázoltak.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Lana Cho, Sara Goodman, Gary Tieche
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.10.01. | Amazon Prime Video (2021.10.01.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2022.09.21 JRD

legújabb vélemény

Újabb példája annak, hogy Hollywood csak ismételni képes önmagát, vagy épp egy filmet dolgoz fel újra és újra. És újra... újra... újra... De minek is? Ha van lehetőséged választani, akkor inkább nézd meg az eredeti filmet. Annak legalább volt értelme, és nem volt kár a filmtekercsért. Szóval inkább válassz másik filmet!

1
 
2021.11.06 Robinson76

Ez bizony felejtős...

A film tetszett, ezért adtam egy esélyt a feldolgozásnak is, amit sorozat formájában szállítottak a készítői. Hát ebben sajnos csalódnom kellett. A filmnek szerintem a közelébe sem ért. Legalább egy kis változtatást eszközölhettek volna, vagy tehettek volna bele egy kis csavart vagy valamit. Próbálkoztak ugyan, de nyögés lett a vége. A stáb tagjai közül senkit sem tudok kiemelni, de a színészeknek még ezt a nem túl magas színvonalat is sikerült jelentősen alulmúlniuk. Szóval nem is lehetett más a vége, még az elején elköszöntem a szériától.

0
 
2021.11.11 nikla113

Elég szörnyűnek találtam a filmhez képest, a színészeket szenvedés volt nézni. Pénz- és időpazarlás.

0
 
2021.10.03 Kornyik

Egyáltalán nem rossz, a filmet nagyon szerettem és tetszettek a változtatások, amiket a sorozatban csináltak. A nagy csavart az első rész végén kikövetkeztettem előre, de szerintem nem azért, mert nyilvánvaló volt, talán csak szerencsém volt. Összességében adható neki egy esély, én elvoltam vele.

0