Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Fekete tó (2016-2018)

Svartsjön
Filmadatlap
 
41
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
Artúr   2022. 03. 17.

legújabb vélemény

0
Idegesítően jó, frappánsan bugyuta és kellemesen illogikus

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Remek hangulatú skandináv horror, amely sokszor precízen játszik az idegeinkkel. Persze fura a remek hangulatú kifejezést használni egy horrorfilmnél, de itt érezni fogjátok, hogy a síparadicsom, a hegyek, a zenék és gondos díszletek alapvetően profizmust sugallnak. A történet javarészt pikánsan játszik a sötétben kíváncsiskodó fantáziánkkal, sokszor tartogat meglepő fordulatokat, de... és sajnos van egy de. Ugyanis vannak szálak, amelyeket csak úgy hátrahagy, vannak karakterek, amelyek hirtelen előkerülnek, azután megmagyarázhatatlan dolgokat csinálnak. Be kell látni, hogy inkoherens a teljes story, még ha vannak is jobb epizódok. A háttértörténettel keveset kezd, keveset magyaráz. Erkki először még félelmetesnek hat, hogy nem válaszol, nem reagál bizonyos tényekre, utána pedig nevetséges, hogy figyelmen kívül hagyja a nyilvánvalót, és átverve érezzük magunkat, mert nem reálisan történnek a dolgok. Sajnálom, mert a színészek nekem meggyőzőek voltak, az alapanyag lehetett volna érdekes, a felvétel profinak hatott. Egyszerűen nem volt jó. Nem különösebben ajánlom.

 
vitto   2021. 08. 02.

1

Sokszor úgy éreztem a karakterek úgy vannak kitalálva, hogy a lehető leghülyébben reagáljanak a helyzetekre és azt tegyék, amit semmiképpen sem kellene és ez idegesítő.

 
Kiknek ajánljuk: Akik szerették a Harper Islandet, az Until Dawnt, esetleg az Internátust és nem bánják, ha egy sorozatnak inkább csak a felvezetése erős, a lezárás pedig sablonos. több»