65% 60 szavazat
A triffidek napja

A triffidek napja

The Day of the Triffids
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az emberiség nagy része megvakul egy napkitörés következtében, de ez még csak a borzalmak kezdete. Eközben egy katonai kutatóbázisról húsevő növények szabadulnak el. A Triffidek pedig folyamatosan emberekre vadásznak, és pusztítják a városokat.

(dulkap)

Rendező: Nick Copus
Ország: Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2012.10.27.

Sorozat áttekintés

1. évad (2009) - 2 epizód
 
2022.07.14 JRD

legújabb vélemény

2,5*

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

B-osztályú filmcsatorna újabb gyöngyszeme, ami a műsorszórását illeti. Növényi izék (triffidek) b*sztatják a földieket. A földiek meg menekülnek és igyekeznek megoldást találni. Mindez három órában. De megnéztük, ugyanis annyira nem rossz, csak valahogy nem igazán jött össze ez a film. Talán majd a távoli jövőben valaki kiaknázza a technikai lehetőségeket és egy ütős izés filmet csinál belőle. Addig pedig inkább a könyvél maradok ezt a sztorit illetően. De nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2020.06.16 wacher

Elmegy, csak ne lenne 3 órás.

"...első néhány epizód után kiderül..." Lehet, hogy te valami mást néztél?

0
 
2016.09.01 Bernie

Próbálok lehetőleg jó indulattal értékelni. Bár nem nézhetetlen, de szerintem teljesen felejthető, B-kategóriás az egész. Nem sok minden értékeset találtam magamnak benne.

0
 
2017.06.19 Remes982

Sajnos az már az első néhány epizód után kiderül, hogy nagyon gyenge történet, még akkor is, ha a hangulata szerintem egész jól el van találva, de mindez nekem nagyon kevés volt. Ebből következik, hogy a karakterek is eléggé rosszul vannak megírva. Szerintem simán mellőzhető sorozat.

0