Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Rémkoppantók (1993)

The Tommyknockers
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
harnas1207   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

Nem a legjobb S.K. történet. Az eleje érdekes és összességében maga a cselekmény is, de aztán ellaposodik. Ezenkívül nagyon erősen gagyi a látvány.

 
batukán   2015. 12. 23.

A filmet vagy 20 éve láttam. Még akkor tetszett, de lehet, hogy mai szemmel az effektek miatt már nem lenne annyira ütős. Azért talán megnézném még egyszer.


 
miki   2017. 05. 29.

Az effektek sajnos túlságosan gagyik, ami inkább nevetségessé teszi a teljes kompozíciót, a színészi gárdát mintha csak az utcáról hozták volna be egyenesen. Eléggé trash hangulata van a filmnek. De még mindig szórakoztató tudott lenni.

 
RókaÚr   2015. 11. 17.

Nem volt olyan rossz, mint amire számítottam, bár meg kell mondjam, ez nem egy tartalmas szórakozás. Igazából eléggé olcsó megoldásokkal dolgozik a film, eléggé híg történettel és sablonosan felépített karakterekkel.

Jimmy Smits
Robert Carradine
Joanna Cassidy
John Ashton
E.G. Marshall
Jimmy Smits
Marg Helgenberger
Cliff DeYoung
Jimmy Smits
Marg Helgenberger
 

A rendezőt Lewis Teague-t a forgatás második napján kirúgták és John Power lépett a helyére.

(harnas1207 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.