Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A szürke ember (2022)

The Gray Man
Filmadatlap
 
35
Szereplők
22
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Galéria (24)

Videók (2)

 
sptt   2022. 11. 28.

legújabb vélemény

0

Nem rossz, nem jó. James Bond és John Wick újratöltve, egy nagy adag sablonnal, sokszor látott akciójelenetekkel, jó színészekkel, profi látvánnyal. Nem mondom, hogy nem lehetett volna érdekesebbé tenni néhány nem várt fordulattal, esetleg kevesebb a... több»

 
Solo   2022. 07. 26.

a nap véleménye

7
A szürke ember: John Wick és Bourne filmek matiné változata

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Örültem A szürke ember című filmnek, mert végre egy szinkronos kém-akció mozinak ülhettem neki, ami a James Bond, Jason Bourne, John Wick, Ethan Hunt filmek után egy új megközelítést jelenthetett. De sajnos nem jelentett. Inkább a John Wick és Bourn... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 07. 22.

a nap véleménye

5
Adrenalinbomba felsőfokon, avagy az év akciófilmje!

Két nap pihenő után visszatértem,s ahogyan ígértem,A szürke emberrel jövök. A filmet Anthony Russo és Joe Russo rendezték,akik nem ismeretlenek a néző számára. Ők szállították a Bosszúállók: Végtelen háborút és a Bosszúállók: Végjátékot. Nem szeretem... teljes kritika»

 
Eastern79   2022. 07. 22.

2
Szürke próbálkozás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Úgy látszik a Russo fivéreknek inkább a fantasy világában kellene maradnia ugyanis, A szürke ember azon túl, hogy elpuffogtatja az összes kémfilmes közhelyet, olyan blődségekkel fáraszt mint például egy gyorsvonatként száguldó villamos. Az akciójelenetek jól koreografáltak, és dicséretes az operatőri munka, de a közelharcoknál sokszor volt olyan érzésem, hogy oktatóvideót nézek és nem akciófilmet. Tovább rontotta a helyzetet, hogy a közhelyes, tipikus történetvezetés mellé a nagy nevek ellenére pocsék színészi teljesítményt kapunk. Ennél még egy szappanoperában is nagyobb átélést tanúsítanak a szereplők. Ryan Gosling hozza a tőle elvárhatót, Chris Evans láthatóan unja az egészet és övé az év legbénább bajusza cím is. Nem is értem hogy Russoék hogy tudtak ennyire unalmas forgatókönyvet összehozni, és összességében maga a produkció sem tud semmi maradandót hozzátenni a műfajhoz. Nekem csalódás volt, egy indokolatlanul hosszúra nyúlt vergődés.

 
Klauka89   2022. 08. 20.

1

Unalmas. Túl impozánsra akarták csinálni, annyira látszik hogy mindent a látványért. Mögöttes tartalom meg nulla. Ryan Goslingot ki nem állhatom. Itt még a ficsúr Chris Evans és Tőrbe ejtve cuki kis ápolónője se tudott sokat hozzátenni.

 
Tonyka   2022. 07. 24.

3
Nem hazudnak, tényleg fakó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kavarognak a gondolatok bennem, hogyan, és hol is kezdjem? Volt egyszer egy zseniális akció film korszak. Kaptunk Die Hard-ot, Utolsó cserkészt, Bad Boys-t, Utánunk a tűzözön, folytathatnám a sort Arnold, Sly nevével fémjelzett ikonikus darabokon át ... teljes kritika»

 
Gábor390920   2022. 07. 25.

1

Átlagos akciófilm, a szokásos sablonokkal és a kötelező akciójelenetekkel, egy kicsit lapos végkifejlettel. Bár azt meg kell jegyezni, hogy a Prágában zajló akciójelenet eléggé ütősre sikeredett.

 

A film Mark Greaney azonos című regénye alapján készült.

(indingo )
 

A szürke ember a Netflix eddigi legdrágább költségvetésű filmje.

(indingo )
 

A film minden szereplője Tag Heuer órát visel, miután Ryan Gosling szerződést kötött a luxusmárkával.

(Hupka Adrián)
 

A főszerepet eredetileg Brad Pitt kapta volna, a rendezői feladatokat pedig James Gray-re bízták, aki azonban kiszállt a projektből. Christopher McQuarrie és Charlize Theron volt a következő jelölt, de ez az elképzelés is darabokra hullott.

(Hupka Adrián)
 

Chris Evans és a Russo testvérek a Bosszúállók: Végjáték után újra találkoznak. Ez lesz az első alkalom, hogy Evans főgonosz szerepet játszik a Russo-filmekben.

(Hupka Adrián)