61% 199 szavazat
Elhurcolva

Elhurcolva

Abduction
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
indingo  

FILMINFÓ

A tinédzser Nathan kitaszítottnak érzi magát az otthonában; rémálmai vannak és nagyon félénk. Apja önvédelmet gyakoroltat vele, pszichológushoz jár. A fiú reménytelenül szerelmes osztálytársnőjébe, a szomszédban lakó Karenbe (Lily Collins). Amikor egy weboldalra bukkan, melyen… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.09.22.
 
2022.02.22 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Lautner is eltűnt a süllyesztőben.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Maga a film is nekem egy erőlködős kliséhalmaznak tűnik, nem egy összerakott, komoly értékekkel bíró alkotásnak. A scene is kissé értelmetlennek tűnik, és nagyon kevéssé kidolgozottnak. A film rendezője, John Singleton pedig tett már le elénk jobb pr... Teljes kritika

2
 
2020.08.25 Fortress

Pörgős akció-thriller, remek verekedős-menekülős jelenetekkel

Gyors tempójú, pörgős és izgalmas akció-thrillert rakott össze John Singleton 2011-ben, amikor megrendezte az Elhurcolva (Abduction) című látványos mozit, melynek érdekes alaptörténete fogott meg, amikor a napokban megnéztem ezt a 9 éves filmet. Nem bántam meg, kitűnően szórakoztam a 102 perces játékidő alatt . A sztori lényege (spoiler mentesen, a lényeget kiemelve) a következő: az alig 18 éves és küzdősportokat űző Nathan (Taylor Lautner) egy nap ráébred, hogy gyermekkora és korábbi élete csupán egy valóságot elfedő álca. Miközben valódi kilétét kutatja, egy véres és halálos üldözéses hajsza kellős közepében találja magát. Csupán két emberre számíthat, a gyönyörű Karenre (Lily Collins) és Dr. Bennetre (Sigourney Weaver). Az ifjú és már gyermekként fekete övet szerző karate-bajnok Taylor Lautner ragyogóan kamatoztatja harcművész-tudását a filmben, több jelenetben is nagy bunyókat láthatunk tőle. Jók a mellékszereplők is, például az őt elfogni akaró ügynök bőrébe bújt Alfred Molina. Az Elhurcolva fiataloknak és öregeknek is jó szórakozást nyújt. Értékelésem: 80%.

2
 
2018.01.20 mamiéstöti2

Nagyon látványos elemekkel dolgozik a film. Szeretem a már az Alkonyatból megismert tinisztár stílusát is.

0
 
2017.05.03 indingo

Az előzetese tetszett, a film már gyengébbre sikeredett. Az alapötlet nem olt rossz, de valahogy tartalommal nem sikerült megtölteni.

0
 
2017.12.19 Greeta

Az első fele még izgalmasnak volt mondható, ahogy kiderül a fiú számára, hogy akiket eddig a szüleinek hitt valójában nem is azok. Utána beindul a macska egér harc, ami már eléggé sablonos.

0

A film összbevétele 86 648 359 dollár volt (imdb.com).

#1