Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Elhurcolva (2011)

Abduction
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

3
Lautner is eltűnt a süllyesztőben.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Maga a film is nekem egy erőlködős kliséhalmaznak tűnik, nem egy összerakott, komoly értékekkel bíró alkotásnak. A scene is kissé értelmetlennek tűnik, és nagyon kevéssé kidolgozottnak. A film rendezője, John Singleton pedig tett már le elénk jobb pr... teljes kritika»

1
 
Fortress   2020. 08. 25.

2
Pörgős akció-thriller, remek verekedős-menekülős jelenetekkel

Gyors tempójú, pörgős és izgalmas akció-thrillert rakott össze John Singleton 2011-ben, amikor megrendezte az Elhurcolva (Abduction) című látványos mozit, melynek érdekes alaptörténete fogott meg, amikor a napokban megnéztem ezt a 9 éves filmet. Nem bántam meg, kitűnően szórakoztam a 102 perces játékidő alatt . A sztori lényege (spoiler mentesen, a lényeget kiemelve) a következő: az alig 18 éves és küzdősportokat űző Nathan (Taylor Lautner) egy nap ráébred, hogy gyermekkora és korábbi élete csupán egy valóságot elfedő álca. Miközben valódi kilétét kutatja, egy véres és halálos üldözéses hajsza kellős közepében találja magát. Csupán két emberre számíthat, a gyönyörű Karenre (Lily Collins) és Dr. Bennetre (Sigourney Weaver). Az ifjú és már gyermekként fekete övet szerző karate-bajnok Taylor Lautner ragyogóan kamatoztatja harcművész-tudását a filmben, több jelenetben is nagy bunyókat láthatunk tőle. Jók a mellékszereplők is, például az őt elfogni akaró ügynök bőrébe bújt Alfred Molina. Az Elhurcolva fiataloknak és öregeknek is jó szórakozást nyújt. Értékelésem: 80%.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Nagyon látványos elemekkel dolgozik a film. Szeretem a már az Alkonyatból megismert tinisztár stílusát is.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Az előzetese tetszett, a film már gyengébbre sikeredett. Az alapötlet nem olt rossz, de valahogy tartalommal nem sikerült megtölteni.

 
Greeta   2017. 12. 19.

0

Az első fele még izgalmasnak volt mondható, ahogy kiderül a fiú számára, hogy akiket eddig a szüleinek hitt valójában nem is azok. Utána beindul a macska egér harc, ami már eléggé sablonos.

 
irongozu   2016. 04. 15.

0

Szerintem ez pont olyan, mint a tinilányoknak készülő vámpírfilm. Kicsit unalmas és ötlettelen, nem túl durvák és véresek a verekedések és ha tetszik, a főhős poszterét ki lehet tenni az ágy fölé. Taylor Lautner poszterét ki lehet tenni, bár amiatt teljesen fölösleges megnézni ezt a filmet.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

0

Különösen tetszett ez a film, annak ellenére, hogy nem vártam tőle túl sokat. Lily Collins nagyon szép benne és a szerepét is jól alakítja. Apró csavarokkal teli film. Nem kimondottan egy akciófilm, vagy csak egy tiniknek való változata. Egyszer nézhető! :)