Beavatás

Colin Farrell
Bridget Moynahan
Gabriel Macht
Al Pacino

A CIA újoncai között sokan nagy reményeket fűznek az egyik ígéretes újonchoz, James Claytonhoz (Colin Farrell). Eszessége és szokatlan, de gyakorlatias hozzáállása felkelti az egyik veterán, Walter Burke (Al Pacino) figyelmét is. Walter figyelemmel kíséri James kiképzését, és ahol kell, még… Több

Premier (HU): 2003.04.17. | Netflix (2022.12.17.)

2023.03.04 uniterra

Egy hatodik osztályosnak lehet, hogy igen meggyőző. Egy ilyen helyen tömegével dolgoznak az elemzők és tolmácsok. A verőlegény státusz persze van, de ritkán kell oda felvételi. Ez meg egy katyvasz. Egyszerűen valami olyan státusza van Jamesnek, ami n... Több

2020.12.20 Demon Sabnock

Roger Donaldson szerintem néha elveszíti a fonalat, mert nálam időnként zavarosnak, furcsának tűnik a film. Al Pacino és Colin Farrell persze nagyon jó színészek, de itt bárki szerepelhetne, attól sem lenne jobb.

2017.06.06 HercegPeter

Izgalmas fordulatos film, de a vége eléggé kiszámítható. Al Pacino hozza a tőle megszokott szintet, bár a film második felére kissé háttérbe szorul egészen a befejezésig. Műfajában a jobb alkotások közé való, bár helyenként zavaros, nem mindig teljesen érthető.

2015.05.15 Syracuse

Bár sablonos a sztori, a színészek 5 csillagossá teszik a filmet. Engem már az kenyérre kent, hogy Al Pacino és Colin Farrell együtt játszanak, ezért lehet, hogy egy kicsit túlértékelem.

2022.01.12 Gauss

Egy full átlagos kémfilm, amit Al Pacino sem tudott megmenteni.

A film elején látható gyerekkori fotók, amelyeken James az apjával látható, valójában Colin Farrellről és édesapjáról készültek.Szerző: ps

Az Ice-9 kódja egy magyar karaktereket is tartalmazó katyvasz, amit egy egyszerű C programozási nyelvben írt program hozott létre.Szerző: ps

Az elhagyatott raktárhelyiséget, nagyjából az utolsó jelenetet ugyanott forgatták, mint a Chicago (2002) című filmet.Szerző: ps

Roger Donaldson és Colin Farrell a filmhez készült audiokommentárban azon poénkodtak, hogy a film attól ennyire ragyogó, hogy egy méregdrága világítóernyőt használtak, amit egy pár majom hajtotta turbina látott el árammal.Szerző: ps