Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Beavatás (2003)

The Recruit
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Roger Donaldson szerintem néha elveszíti a fonalat, mert nálam időnként zavarosnak, furcsának tűnik a film. Al Pacino és Colin Farrell persze nagyon jó színészek, de itt bárki szerepelhetne, attól sem lenne jobb.

 
HercegPeter   2017. 06. 06.

0

Izgalmas fordulatos film, de a vége eléggé kiszámítható. Al Pacino hozza a tőle megszokott szintet, bár a film második felére kissé háttérbe szorul egészen a befejezésig. Műfajában a jobb alkotások közé való, bár helyenként zavaros, nem mindig teljesen érthető.


 
Syracuse   2015. 05. 15.

0

Bár sablonos a sztori, a színészek 5 csillagossá teszik a filmet. Engem már az kenyérre kent, hogy Al Pacino és Colin Farrell együtt játszanak, ezért lehet, hogy egy kicsit túlértékelem.

 
somi   2015. 11. 22.

0

Bár sablonos a sztori, a színészek 5 csillagossá teszik a filmet. Engem már az kenyérre kent, hogy Al Pacino és Colin Farrell együtt játszanak, ezért lehet, hogy egy kicsit túlértékelem.

 
Hercegno   2017. 03. 01.

0

Collin Farrel az egyik kedvenc színészem és véleményem szerint a filmjei közül az egyik legjobb a Beacatás, nekem nagyon tetszett. Al Pacino is kiváló volt benne.

 
kozse48   2016. 09. 03.

0

Mostanság néztem újra. Igaz, egykor nagyon tetszett, de ilyen bravúros szereplőgárdával már jobb forgatókönyvekhez szoktattak. Egykor négy csillag - ma már csak jóindulattal három.

 
Sonny   2016. 07. 06.

0

Ez egy közepesnek mondható akciókrimi. Van benne minden, amit a műfajtól el lehet várni. Ármány, átverés, megjátszás, köpönyeg forgatás és némi akció is. A rendező ügyelt arra, hogy egy jól fogyasztható és szórakoztató, de ugyanakkor agyafúrt filmet ... több»

Galéria (38)

Colin Farrell
Al Pacino
Al Pacino
Roger Donaldson
Al Pacino
Al Pacino
Colin Farrell
Bridget Moynahan
Al Pacino
Gabriel Macht
Al Pacino

Videók (1)

A film összbevétele 101 191 884 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején látható gyerekkori fotók, amelyeken James az apjával látható, valójában Colin Farrellről és édesapjáról készültek.

(ps)
 

Az Ice-9 kódja egy magyar karaktereket is tartalmazó katyvasz, amit egy egyszerű C programozási nyelvben írt program hozott létre.

(ps)
 

Az elhagyatott raktárhelyiséget, nagyjából az utolsó jelenetet ugyanott forgatták, mint a Chicago (2002) című filmet.

(ps)
 

Roger Donaldson és Colin Farrell a filmhez készült audiokommentárban azon poénkodtak, hogy a film attól ennyire ragyogó, hogy egy méregdrága világítóernyőt használtak, amit egy pár majom hajtotta turbina látott el árammal.

(ps)
 

Amikor James Clayton a hotelben tovornyázik, a tv-ben egy kamu reklám látható, amit Adam Carolla és Jimmy Kimmel készített a Comedy Centraltól.

(ps)
 

A filmben csak Motorola mobiltelefonokat használtak.

(ps)