Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Beavatás (2003)

The Recruit
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
38
Képek
1
Videók

Vélemények: Beavatás (2003)

 
HercegPeter   2017. 06. 06.

legújabb vélemény

Izgalmas fordulatos film, de a vége eléggé kiszámítható. Al Pacino hozza a tőle megszokott szintet, bár a film második felére kissé háttérbe szorul egészen a befejezésig. Műfajában a jobb alkotások közé való, bár helyenként zavaros, nem mindig teljesen érthető.

 
Syracuse   2015. 05. 15.

Bár sablonos a sztori, a színészek 5 csillagossá teszik a filmet. Engem már az kenyérre kent, hogy Al Pacino és Colin Farrell együtt játszanak, ezért lehet, hogy egy kicsit túlértékelem.


 
somi   2015. 11. 22.

Bár sablonos a sztori, a színészek 5 csillagossá teszik a filmet. Engem már az kenyérre kent, hogy Al Pacino és Colin Farrell együtt játszanak, ezért lehet, hogy egy kicsit túlértékelem.

 
Hercegno   2017. 03. 01.

Collin Farrel az egyik kedvenc színészem és véleményem szerint a filmjei közül az egyik legjobb a Beacatás, nekem nagyon tetszett. Al Pacino is kiváló volt benne.

 
kozse48   2016. 09. 03.

Mostanság néztem újra. Igaz, egykor nagyon tetszett, de ilyen bravúros szereplőgárdával már jobb forgatókönyvekhez szoktattak. Egykor négy csillag - ma már csak jóindulattal három.

 
Sonny   2016. 07. 06.

Ez egy közepesnek mondható akciókrimi. Van benne minden, amit a műfajtól el lehet várni. Ármány, átverés, megjátszás, köpönyeg forgatás és némi akció is. A rendező ügyelt arra, hogy egy jól fogyasztható és szórakoztató, de ugyanakkor agyafúrt filmet készítsen. Minden dicséret ellenére a filmet csak közepesnek tartom, mert bizonyos részeken egyszerűen túl lassú lesz és ellaposodik.

 
ZiggityZag   2015. 10. 03.

A Beavatás Colin Farrel jobb filmjei közé tartozik. A rendező kicsit hosszúra nyújtja a film elejét, de aztán kezdenek felpörögni az események. A filmben nincs túl sok akció, inkább képekből és életérzésekből építkezik. Al Pacino alakítása is tetszett. Ez egy igazi kémfilm, sok drámával és rengeteg átveréssel.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.