Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 09. 09.

legújabb vélemény

Annyira "profinak" igyekeznek bemutatni Statham-et, hogy már az első képkockánál átmegy übergagyiba. Felesleges B kategória feldolgozás ismét. Az akciójelenetek túlzása miatt inkább nevetséges hatást vált ki az egész, hogy ezt valaki komolyan is gondolta.

 
Deku   2017. 10. 23.

Hiába is próbáltam meg vele megküzdeni szinte azonnal legyűrte a kíváncsiságomat. Szerintem itt az a gond, hogy már a címe se ragadott magával és bemutató alapján is inkább afelé stagnált, hogy ez majd nem fog bejönni.


 
ZeroHero   2015. 05. 05.

ekem nagyon nem jött be. A színészektől nem vártam sokat, olyanok, amilyenek. Ez egy akciófilm. De se a sztori, sem pedig a látvány, sem semmi nem volt, ami élvezhetővé tette volna. Unalmas volt, na... :(

 
MMcFly2015   2016. 09. 03.

A második része miatt újra néztem, mert 2011 óta nem sok nyomot hagyott bennem. Nem csodálkozom, tucatfilm, tele a szokásos sablonokkal. Ahhoz képest, hogy egy meglévő filmhez nyúltak a készítők, nem lett több egy középszerű akciófilmtől. Az elején még reménykedtem, mert hozta a Hitman féle hangulatot, de ez a vonal hamar elterelődött... Ben Foster kellett Statham mellé, kevés lett volna egyedül, nem bírta volna elvinni a hátán a filmet. Nem rossz, de tényleg maga a történet se egy egyedi ötlettel bír, a kivitelezés meg a szokásos Statham mozi, amibol kismillió van már. Semmi újat nem mutat.

 
Nathan03   2016. 02. 11.

Amit Jason Stathamtől elvár az ember azt megkapjuk. Ne várjunk tőle nagy dolgokat de még is egy jó akció film. Az ember leül egy esti vagy délutáni filmnézős programra arra teljesen megfelelő.

 
NFG   2018. 03. 24.

Zseniális film! Érdekes, izgalmas, dinamikus! És természetesen jó a sztorija! Statham remek színész, ez a filmben is megmutatkozik! Szerintem érdemes megnézni, bárkit képes lenne lekötni!

 
Leoni   2016. 04. 25.

Jó kis film, nem Jason egymaga viszi el a sztorit, hanem van társa is, csavaros történettel, és nemsokára folytatása is érkezik :)

A film összbevétele 76 347 393 dollár volt (imdb.com).

 

A biztonsági kamera felvételéről, ami Jason Stathamet mutatja a benzinkúton, leolvasható, hogy 2011 január 28-án készült. Ez volt a film hivatalos bemutatójának időpontja is.

(kázsé)
 

Arthur 1961 és '68 között gyártott Jaguar E-Type-on dolgozik.

(kázsé)
 

A film a mozikba "Money Maker", azaz "Pénzcsináló" álnéven került.

(kázsé)
 

Harry fotója, amit Bishop a laptopján lát, egy valódi Donald Sutherlandről készült fotó, ami a Palm Springs Filmfesztivál díjátadó gáláján készült 2009-ben.

(kázsé)
 

Ez a második film, amiben Jason Statham Donald Sutherland halálát akarja megbosszulni. Az első Az olasz meló.

(kázsé)
 

A filmben a rendező, Simon West is megjelenik. Őt nyársalja fel a szemeteskocsi, amit Arthur vezet.

(kázsé)
 
Charles Bronson kontra Jason Statham - 5,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.