Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
40
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
elekm90   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

Fordulatos thriller Liam Neeson-nal, ami úgy a háromnegyedéig jól is működött. Számomra viszont a film csattanója teljesen tönkretette, értelmetlenné és logikátlanná teszi az egészet. Így összességében csak az átlagosnál valamivel jobbnak tartom. 6/10

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nagyon brutálisra sikeredett csakúgy mint általában Liam Neeson filmjei. Egy szokatlan, de elképzelhető élethelyzetbe keveredett átlag ember a végére hős lesz.


 
indingo   2017. 04. 12.

Nagyon tetszett a film légköre és a történet aprólékos kibontakozása. Jó volt a szereposztása és érdekes a csavar. Mindenképpen többször nézős film.

 
rbernadett   2015. 09. 29.

Roppant "eredeti"...azért Geena Davisnek ez egy kicsit jobban állt.

 
Diesel   2018. 03. 19.

Roppant érdekes a történet, és elgondolkodtató. Végig izgalmas volt a film és pörgős. Kimondottan tetszett hogy egyáltalán nem volt kiszámítható a történet. Liam Neeson kiválóan alakítja a karaktert. Azért is tetszett a film, mert teljesen hihető a története akár igaz történet is lehetne. Ami nálam plusz volt, hogy nem volt elrugaszkodva a valóságtól nem volt túl tolva. Mindent összevetve jó film érdemes megnézni!

 
Az Unknown akciófilm, de krimi történetnek is felfoghatjuk, fordulatossága, rejtélyes történetfűzése, érdeklődést fenntartó lendületessége és meglepetéseket tartogató scriptje miatt. több»

A film összbevétele 136 123 083 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a film poszterén fegyver van a kezében, Liam Neeson karaktere a filmben egyszer sem lő.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Leo Bressler professzor által kitenyésztett növényt Zea saccharumnak hívják.

(SódóGA)
 

A filmben több német színész is szerepel, például Rainer Bock, Diane Kruger és Adnan Maral.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.