Ismeretlen férfi

Ismeretlen férfi

Unknown

Diesel

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) híres genetikus, aki egy konferenciára utazik Berlinbe a feleségével. Az egyik poggyásza a repülőtéren marad, amiért taxival visszamegy, amíg a felesége (January Jones) bejelentkezik a szállodába. A repülőtér felé balesetet szenved. Négy nap után, amikor felébred a… Több

Forgatókönyvíró: Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország
Premier (HU): 2011.04.14.

2026.01.19 lizso

Immár ez egy 15 éves film, talán emiatt annyira nézhető. Nincs CGI, van érdekes történet és Liam Neeson, aki ekkor még tényleg jó filmeket készített. Néhány apró logikai ellentmondástól eltekintve bőven 4 csillagot ér.

2017.09.21 mamiéstöti2

Nagyon brutálisra sikeredett csakúgy mint általában Liam Neeson filmjei. Egy szokatlan, de elképzelhető élethelyzetbe keveredett átlag ember a végére hős lesz.

2017.04.12 indingo

Nagyon tetszett a film légköre és a történet aprólékos kibontakozása. Jó volt a szereposztása és érdekes a csavar. Mindenképpen többször nézős film.

Liaam a legjobb akciószínész a legutóbbi 8-12 évben,és ezzel el is mondtam a véleményem a statam-szindrómáról! :) Kemény,pörgős mozi,izgalmas,és érdekfeszítő.Brutális verekedések,és hatalmas csavarral. Ajánlott!

Bár a film poszterén fegyver van a kezében, Liam Neeson karaktere a filmben egyszer sem lő.Szerző: ArpiHajdu és Réci

Értékelés: 8/10
(2018. 04. 19.)
Az elmúlt évek legjobb Liam Neeson filmje - Unknown
Az Unknown akciófilm, de krimi történetnek is felfoghatjuk, fordulatossága, rejtélyes történetfűzése, érdeklődést fenntartó lendületessége és meglepetéseket tartogató scriptje miatt. Több