Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

A Bourne-ultimátum (2007)

The Bourne Ultimatum
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon gyér rész lett ez Matt Damon most nem hozta azt a megszokott stílust ami miatt kedvelhető ez a széria. Rémesen rosszul felépített film. Nem tetszett benne semmi.

 
HercegPeter   2018. 01. 12.

Ez is tetszett, de azt nem mondanám, hogy ez a rész a kedvencem. Szerencsére az előző két rész lendülete kitartott a harmadik részre is. Persze mondhatnánk, hogy nagy vonalakban a három rész ugyanarról szól, hiszen egy fickó próbál fényt deríteni a múltjára, miközben valaki a kormány emberei közül próbálja lekapcsolni. Ezt megfejelték pár autós üldözéssel és verekedős-lövöldözős jelenettel és kész is. Általában egy akciófilm, maximum ennyit tud. De itt jó a történet, a karakterek kidolgozottak és az akciójelenetek is sokkal hitelesebbek és komolyabbak mint máshol. Az egyetlen problémám, hogy néhány akciójelenetnél (például a Bourne-Desh harcban) a kameramozgás miatt kicsit összevisszának tűnt a dolog, de összességében ez semmit sem von le a film értékéből. Ezek után, kicsit félve nézem meg a maradék két részt, főleg a negyediket. De reméljük a legjobbakat....


 
MidoD7   2019. 04. 12.

Sok közül ez az egyik kedvenc filmem, így semmi negatívat nem is írhatok róla. Szuper kis film, oda vagyok érte. Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.

 
TribeBubu   2016. 01. 22.

A sztori szerintem az előző részét is felülmúlta. Ezen kívül minden maradt a megszokott színvonalon. Egyedül az operatőri munka nem tetszett túlzottan. Nálam ez a rángatott kamerakezelés, ami a feszültséget hivatott fokozni, csak szétbarmolja az akciójeleneteket. De akkoriban ez volt a divat az akciófilmeknél. Ez van. Mindenesetre nagyon elégedett vagyok ezzel a résszel is.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Végre egy olyan akciófilm, ami nem csak arról szól hogy hányan halnak meg, és hogy mindent és mindenkit szétlövünk. Van mögöttes tartalom kell gondolkodni együtt vagy feszült a főszereplővel. Ne egy dirr durr csitt csatt film :D Nekem nagyon bejött pedig utálom az akciófilmeket. Tökéletes folytatás ugyanazt a színvonalat hozza mint az előző kettő.

Matt Damon
Julia Stiles
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Édgar Ramírez
Matt Damon
Joan Allen
Joan Allen
David Strathairn
Paddy Considine
Matt Damon
Joan Allen
Scott Glenn
Paddy Considine
David Strathairn
Matt Damon
 

A Rotten Tomatoes oldalán 93%-os értékelést kapott 258 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A forgatókönyvet Robert Ludlum regénye alapján írták meg.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.