Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%

A Bourne-ultimátum (2007)

The Bourne Ultimatum
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Vélemények: A Bourne-ultimátum (2007)

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Tipikusan ez a minél több bőr lehúzása egy jó filmről. Igazán a történet nem sok,és az akciójeleneteken kívül nem sok minden van,ami úgy igazán pozitív lenne!Matt Damonnak van sokkal jobb filmje is.

 
indingo   2019. 06. 27.

Még mindig tudnak valami újat mutatni, hogy érdemes legyen leülni és nézni és akad izgalom és fordulat ebben a részben is.


 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon gyér rész lett ez Matt Damon most nem hozta azt a megszokott stílust ami miatt kedvelhető ez a széria. Rémesen rosszul felépített film. Nem tetszett benne semmi.

 
HercegPeter   2018. 01. 12.

Ez is tetszett, de azt nem mondanám, hogy ez a rész a kedvencem. Szerencsére az előző két rész lendülete kitartott a harmadik részre is. Persze mondhatnánk, hogy nagy vonalakban a három rész ugyanarról szól, hiszen egy fickó próbál fényt deríteni a m... több»

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Sok közül ez az egyik kedvenc filmem, így semmi negatívat nem is írhatok róla. Szuper kis film, oda vagyok érte. Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.

 
TribeBubu   2016. 01. 22.

A sztori szerintem az előző részét is felülmúlta. Ezen kívül minden maradt a megszokott színvonalon. Egyedül az operatőri munka nem tetszett túlzottan. Nálam ez a rángatott kamerakezelés, ami a feszültséget hivatott fokozni, csak szétbarmolja az akci... több»

 
kevelin   2018. 03. 03.

Végre egy olyan akciófilm, ami nem csak arról szól hogy hányan halnak meg, és hogy mindent és mindenkit szétlövünk. Van mögöttes tartalom kell gondolkodni együtt vagy feszült a főszereplővel. Ne egy dirr durr csitt csatt film :D Nekem nagyon bejött p... több»

 
oneminute   2018. 07. 07.

Nekem tetszett mindhárom rész. Ha belegondolunk, ma már nincs olyan területe az életünknek, amit ne lehetne megfigyelni, ha akarják.

 
Teófil   2015. 05. 11.

Rendkívül izgalmas végig, egy percig se lehet unatkozni közben. Nagyon jók az akció jelenetek, a kézikamera, gyors vágások (megérdemelte a szobrot...), jók a színészek és a rendezés is!

 
moony5972   2015. 07. 11.

Számomra túl egyszerűcske, túl gyerekes volt az egész. Sajnos inkább arról volt itt szó, hogy nem ütötte meg azt a mércét stílusban, ami az én ízlésemnek megfelelt. Másoknak ettől függetlenül még tetszhet.

 
rhamus   2015. 07. 17.

Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni. Ajánlom!

 
Sodanth   2015. 09. 22.

Ritkán történik olyan, hogy egy trilógia befejező része lesz a közönség kedvence. A Bourne filmek igazi sztárrá tették Matt Damont, Doug Liman az első résszel stílust teremtett, melyet Paul Greengrass a második és a harmadik résszel tökélyre fejleszt... több»

 
kernernoemi   2016. 10. 20.

Ez a része is tetszett, akárcsak a többi, mozgalmas, izgalmas, felejthetetlen. Jó szereplőválogatás és nagyszerűen felépített történet. Egyre inkább felpörögnek az események és frappáns a befejezés.

 
Norcsi59   2015. 08. 17.

Összetett, fordulatos, izgalmas film, ami végig újdonságot ad, leköti az ember figyelmét. Színészi alakításban meggyőző, megragadó, végig izgalmas, cselekményes!

 
dps   2015. 05. 01.

A Bourne-rejtély és a Bourne-csapda következő, gyors ütemű, az egész világot bejáró részében lezárul Jason Bourne (Matt Demon) nyomozása, amely során felfedezi valódi nevét és történetét. Paul Greengrass tért vissza a rendezői székbe (Bourne-rejtély)... több»

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

Számomra is kissé kesze-kusza volt a történet. Nem értettem mit akarnak ezzel a kékes hatással sugallni de elég irritáló volt az tény. Gyakorlatilag hajsza volt a semmiért mivel személy szerint untam a filmet.

 
georgri   2017. 03. 24.

A trilógia befejező része hasonlóan elődeihez izgalmakban és akciójelenetekben gazdag, egy pillanatra sem ül le a sztori, elképesztően jó a cselekményvezetés.

 
Krisztian   2016. 02. 11.

Az első rész tetszett a legjobban, de még így is egyike a kedvenc trilógiáimnak. Sajnálom, hogy az egyik részben nem Matt Damon volt, de örülök, hogy lesz új film.

 
Dtennant21   2015. 02. 24.

Matt Damon az egyetlen Bourne... Solyómszemnek köze sincs a Bourne-höz.. Ezek a régebbi Bourne filmek mind nagyon jók! :)

 
adelheid   2015. 02. 25.

Izgalmas, fordulatokkal teli akciófilm. Matt még mindig nagyon sármos, megdobogtatja a női szíveket!

 
juliS   2016. 01. 13.

Semmi egyebet nem láttam ebben a filmben, mint egy tanácstalan fickót, aki örömmel veszi tudomásul minden egyes alkalommal, hogy ugyan nincs semmije, még személyazonossága sem, de lőni meg autót vezetni, na azt tud. Az elejétől a végégi a kék árnyala... több»

 
Pumpu   2015. 07. 22.

Jason Bourne egy igazi Jolly Joker, akkor és annyiszor tehetik ki életveszélynek, ahányszor csak szeretnék a történet kedvéért, mert úgyis mindig ő kerül ki nyertesen a dologból. Plusz ugye, semmire sem emlékszik, tehát nincs az az érzelem vagy lelki... több»

 
ZiggityZag   2015. 06. 03.

Matt Damonnak hálás szerep jutott az emlékezetét veszett kém alakjában, aki minden bajból és kutyaszorítóból ki tud mászni, a forgatókönyvíró pedig lelkesen sodorja egyre kellemetlenebb és kellemetlenebb helyzetbe, a néző pedig mindig örül, ha Bourne... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.