Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
87%

A Bourne-csapda (2004)

The Bourne Supremacy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
49
Képek
1
Videók

Galéria (49)

Matt Damon
Matt Damon
Julia Stiles
Paul Greengrass
Frank Marshall
Doug Liman
Paul Greengrass
Paul Greengrass
Paul Greengrass

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Elképzelhető hogy számomra kifulladt a sorozat.Persze,látványos,akciódús,és a sztori is rendben van,de nekem nem igazán jött át.Ettől függetlenül Damon jó színész.

 
indingo   2019. 06. 27.

0

Aki látta az előző Bourn-rejtélyt mindenféleképpen nézze meg hisz ez is egy jól összerakott film.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Ezeknél a filmeknél nekem valahogy még nem volt szimpatikus Matt Damon mint inkább a mostani frissebb filmjeiben. Így sajnos ez a film sem volt kedvező számomra.

 
HercegPeter   2018. 01. 11.

0

Minőségre ott folytatódik , ahol az első abbamaradt. Komolyabb különbséget nem is nagyon tudnék elmondani. Így, hogy egymás után néztem meg az első és a második részt, nem látok semmiféle minőségbeli különbséget. Az első sztorija talán picit rejtélye... több»

 
MidoD7   2019. 04. 12.

0

Profi munka és ennyi. Mindig is a komoly stílus egyik legnagyobbjának gondoltam, és tartom is. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve. Bátran nézd meg!

 
Gigi   2017. 01. 16.

0

Szeretem a trilógia minden darabját, pedig az akciófilm nem az én műfajom. Ennek viszont cselekménye, logikus történetvezetése is van, nem csak a látványos akciójelenetekre épít. Matt Damon hozza a formáját, és bár őt sem a sokszínűségéért szeretem, ... több»

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Ugyebár sorozattá bővült a film (eddig 5 része van) ez az második. végre egy olyan akciófilm ami nem csak arról szól hogy hányan halnak meg és hogy mindent és mindenkit szétlövünk. van mögöttes tartalom kell gondolkodni együtt vagy feszült a főszerep... több»

A film összbevétele 288 500 217 dollár volt (imdb.com).

 

A Bourne-rejtély forgatása során Doug Liman annyira összekülönbözött a Universal Studióval, hogy Liman nem rendezhette meg a folytatást. Paul Greengrass azután kapta meg a rendezői pozíciót, hogy Frank Marshall producer látta a Véres vasárnap című filmjét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
 

A producer-rendező Frank Marshall egy európai rendezőre akrat váltani Doug Liman-t, és így esett aztán a választás Paul Greengrass-ra.

(wintermat)
 

A film során összesen kilenc ember vesztette életét.

(wintermat)