Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86

A Bourne-csapda (2004)

The Bourne Supremacy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
49
Képek
1
Videók
Matt Damon
Matt Damon
Julia Stiles
Paul Greengrass
Frank Marshall
Doug Liman
Paul Greengrass
Paul Greengrass
Paul Greengrass
 
sabnock666   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Elképzelhető hogy számomra kifulladt a sorozat.Persze,látványos,akciódús,és a sztori is rendben van,de nekem nem igazán jött át.Ettől függetlenül Damon jó színész.

 
indingo   2019. 06. 27.

Aki látta az előző Bourn-rejtélyt mindenféleképpen nézze meg hisz ez is egy jól összerakott film.


 
Deku   2017. 07. 15.

Ezeknél a filmeknél nekem valahogy még nem volt szimpatikus Matt Damon mint inkább a mostani frissebb filmjeiben. Így sajnos ez a film sem volt kedvező számomra.

 
HercegPeter   2018. 01. 11.

Minőségre ott folytatódik , ahol az első abbamaradt. Komolyabb különbséget nem is nagyon tudnék elmondani. Így, hogy egymás után néztem meg az első és a második részt, nem látok semmiféle minőségbeli különbséget. Az első sztorija talán picit rejtélyesebb, érdekesebb volt, míg itt inkább már az igazi akciófilmes dolgok jönnek elő. Tetszik, hogy a történet szinte az egész világot behálózza. Már alapból az is ritka, hogy egy akciófilm ne legyen bugyuta vagy tucatfilm, de hogy a folytatás is jó legyen az már igazi kuriózum.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Profi munka és ennyi. Mindig is a komoly stílus egyik legnagyobbjának gondoltam, és tartom is. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve. Bátran nézd meg!

A film összbevétele 288 500 217 dollár volt (imdb.com).

 

A Bourne-rejtély forgatása során Doug Liman annyira összekülönbözött a Universal Studióval, hogy Liman nem rendezhette meg a folytatást. Paul Greengrass azután kapta meg a rendezői pozíciót, hogy Frank Marshall producer látta a Véres vasárnap című filmjét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.