Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

A Bourne-csapda (2004)

The Bourne Supremacy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 15.

Ezeknél a filmeknél nekem valahogy még nem volt szimpatikus Matt Damon mint inkább a mostani frissebb filmjeiben. Így sajnos ez a film sem volt kedvező számomra.

 
HercegPeter   2018. 01. 11.

Minőségre ott folytatódik , ahol az első abbamaradt. Komolyabb különbséget nem is nagyon tudnék elmondani. Így, hogy egymás után néztem meg az első és a második részt, nem látok semmiféle minőségbeli különbséget. Az első sztorija talán picit rejtélyesebb, érdekesebb volt, míg itt inkább már az igazi akciófilmes dolgok jönnek elő. Tetszik, hogy a történet szinte az egész világot behálózza. Már alapból az is ritka, hogy egy akciófilm ne legyen bugyuta vagy tucatfilm, de hogy a folytatás is jó legyen az már igazi kuriózum.


 
MidoD7   2019. 04. 12.

Profi munka és ennyi. Mindig is a komoly stílus egyik legnagyobbjának gondoltam, és tartom is. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve. Bátran nézd meg!

 
Gigi   2017. 01. 16.

Szeretem a trilógia minden darabját, pedig az akciófilm nem az én műfajom. Ennek viszont cselekménye, logikus történetvezetése is van, nem csak a látványos akciójelenetekre épít. Matt Damon hozza a formáját, és bár őt sem a sokszínűségéért szeretem, de legalább ő nem egy arckifejezéssel játssza végig a teljes filmet, mint általában az akcióhősök. Érdemes időt szánni rá.

 
TribeBubu   2016. 01. 16.

Ritka az ilyen, de ez sokkalta jobban tetszett, mint az első rész. Kicsit komolyabbnak tűnik és az előzmény szálaiból szövődik az új bonyodalom. Az első részre jellemző intenzitás és ötletesség itt is visszaköszön. Így kell folytatni egy sikeres filmet!

Matt Damon
 

A Bourne-rejtély forgatása során Doug Liman annyira összekülönbözött a Universal Studióval, hogy Liman nem rendezhette meg a folytatást. Paul Greengrass azután kapta meg a rendezői pozíciót, hogy Frank Marshall producer látta a Véres vasárnap című filmjét.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Action Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Akciófilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.