Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
32
Szereplők
17
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Sasszem
 
arctoslion   2020. 04. 10.

legújabb vélemény

5*

Nagyon jól összerakott alkotás, nagyon jó színészekkel. Lendületes, szinte hibátlan, végig tele feszültséggel. Pörgős, fordulatos, ezáltal totál nem értem a fanyalgókat. A mesterséges intelligencia, sajnos mindent " gépiessé " tesz, és ez a legszomorúbb. A filmben is az volt az egyetlen megoldás, hogy EMBERILEG fogtak össze, csak így tudták legyőzni a rosszat. Hozzáteszem, marha jól választották ki ezt a női hangot. Ahogy beszélt, artikuláció nélkül, a maga parancsoló módján, húúú, nagyon tudtam utálni. Egyáltalán nem egyszer nézős, ráadásul látszik, hogy Spielberg benne volt. 10/10

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Szomorú, hogy idáig fajult a világ, hogy sajnos a való életben is ilyen és ehhez hasonló technikai megoldásokkal érezheti az ember magát biztonságban. Elég jó film egyébként.


 
indingo   2016. 11. 18.

Jól összerakott és izgalmas filmek tartom a Sasszemet. A története érdekes elsőre ki sem találja az ember, hogy ki állhat a háttérben.

 
mrarizona   2016. 01. 04.

Nagyon jo film, erdemes megnezni. Kimondottan emlékezetes, amikor a vegen Jerry a levegöbe lo, hogy igy allítsa le az előadast. Nagy jelenet. Kivancsi vagyok, mikor jon el az, hogy a valosagban is fellezad egy fejlett szamitogep az emberiseg ellen.

 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Végig fenntartja a film a néző figyelmét. A szereplőkhöz hasonlóan mi sem tudjuk ki vagy mi is az ellenségünk. Ez nagyon sokáig megvan, utána kezdik csepegtetni az infókat. Izgalmas történet.

A film összbevétele 178 066 569 dollár volt (imdb.com).

 

63 haláleset van a filmben.

(Norbi)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Egy jelenetben Rachel egy bárban van a barátaival, és a háttérben a The Airborne Toxic Event zenekar Sometime Around Midnight című szám hallatszik. A számhoz a film rendezője, D.J. Caruso rendezte a klipet.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.