Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
32
Szereplők
16
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Sasszem
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Szomorú, hogy idáig fajult a világ, hogy sajnos a való életben is ilyen és ehhez hasonló technikai megoldásokkal érezheti az ember magát biztonságban. Elég jó film egyébként.

 
indingo   2016. 11. 18.

Jól összerakott és izgalmas filmek tartom a Sasszemet. A története érdekes elsőre ki sem találja az ember, hogy ki állhat a háttérben.


 
mrarizona   2016. 01. 04.

Nagyon jo film, erdemes megnezni. Kimondottan emlékezetes, amikor a vegen Jerry a levegöbe lo, hogy igy allítsa le az előadast. Nagy jelenet. Kivancsi vagyok, mikor jon el az, hogy a valosagban is fellezad egy fejlett szamitogep az emberiseg ellen.

 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Végig fenntartja a film a néző figyelmét. A szereplőkhöz hasonlóan mi sem tudjuk ki vagy mi is az ellenségünk. Ez nagyon sokáig megvan, utána kezdik csepegtetni az infókat. Izgalmas történet.

 
Filmelemző   2018. 04. 27.

Ragyogóan indul aztán kiderül mi van az események mögött és abban a pillanatban egy elrontott, kihagyott lehetőséggé válik. Óriási kliséhalmaz a kétezredik sztori ugyanarra a kaptafára. Sajnos csak közepes a végső értékelés. Pontszám: 5 / 10.

A film összbevétele 178 066 569 dollár volt (imdb.com).

 

63 haláleset van a filmben.

(Norbi)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Egy jelenetben Rachel egy bárban van a barátaival, és a háttérben a The Airborne Toxic Event zenekar Sometime Around Midnight című szám hallatszik. A számhoz a film rendezője, D.J. Caruso rendezte a klipet.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.