Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
6
Videók
 
HETEDIK   2018. 11. 02.

Gerard Butlert én a 300 óta jó filmben még nem láttam, kicsit jobban is megválogathatná szerepeit, mert ontja a középszerű, felejtős filmeket, mint amilyen ez is.

 
Meldrum   2018. 11. 03.

Tudom, hogy már késő ,de az egytől ötig osztályozás nem tud őszinte lenni, hiszen ez nem egy matek doga. Ezzel együtt a film látványos volt, akcióban gazdag, ugyanakkor nagyon harmatgyenge dialógok tarkítják a közepes sztorit. A történet azonban elgondolkodtató ,abban az értelemben ,hogy milyen vékony jégen táncol a világbéke. Bármikor bekövetkezhet, hogy az USA elnökének egy kretént választ meg a magas intelligenciájú amerikai nép illetve az oroszok vezére akár egy bűnöző is lehet. Nem ez Butler legnagyobb alakítása, de mivel elfogult vagyok a skótokkal és vele, ezért négyes. Persze ehhez hozzáadódik a látvány és hang ami nagyon is ötös.


 
kasztni   2018. 11. 02.

Számomra igazából nagyon izgalmas volt, még ha az alakítások kissé klisésre is sikeredtek. Persze nem gondolom, hogy ez annyira számít egy ebben a műfajban, minden esetre egy-egy kiemelkedőbb színészi teljesítmény nálam fokozta volna a drámai feszültséget.

 
matynero   2018. 11. 01.

Szerintem, amit ki lehetett azt már kihozták ebből a koncepcióból. Sosem voltak igazán kedvenceim az ilyen filmek, de Gary Oldman miatt úgy éreztem meg kell néznem. Ő viszont kaphatott volna több játékidőt és jelenetet, úgy érzem.

Gerard Butler
Michael Nyqvist
Gerard Butler
Gerard Butler
Common
Linda Cardellini
Gary Oldman
Linda Cardellini
Common
Michael Nyqvist
Gary Oldman
Gary Oldman
Common
Gary Oldman
Gerard Butler
Ryan McPartlin
 
A Hunter Killer küldetés egy igazi korrekt iparos munka. A középszerű filmek mezsgyéjén lavírozik egy aprócska csavarral és Gerard Butlerrel nyakon öntve. Az egyetlen baj, hogy hónapok múlva már nem is fogunk emlékezni rá. több»
 
Akció-thillernek közepes, de azért meg lehet nézni. Hogy érdemes-e, az már nehezebb kérdés, egynek talán jó, de ennél nem több. több»
 
Gerard Butler a változatosság kedvéért ezúttal az orosz elnököt menti meg. több»
 

A Hunter Killer küldetés Michael Nyqvist utolsó filmje. A színész 56 évesen, 2017. június 27-én hunyt el tüdőrák következtében Stockholmban.

(hp )
 

A hitelesség érdekében Gerard Butler és a rendező, Donovan Marsh három napot töltött el a USS Houston tengeralattjárón a felkészülés részeként.

(hp )
 

A filmet eredetileg A védelmező és A hét mesterlövész direktora, Antoine Fuqua rendezte volna, de egyéb projektjei miatt végül nem tudta vállalni a munkát.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.