Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Gerard Butler
Michael Nyqvist
Gerard Butler
Gerard Butler
Common
Linda Cardellini
Gary Oldman
Linda Cardellini
Common
Michael Nyqvist
Gary Oldman
Gary Oldman
Common
Gary Oldman
Gerard Butler
Ryan McPartlin
 
Bizsu82   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Izgalmas, fordulatos film, lekötött végig. Van benne pörgés, akció, történnek az események. Egy-két jelenettől eltekintve mozgalmas, izgalmas , pörgős film.

 
HETEDIK   2018. 11. 02.

Egy izgalmas és látványos tengeralattjárós mozi, ami néha a régi klasszikusokat is megidézi, szegény Nyqvistnek pedig legutolsó filmje. Butler hosszú idő után végre egy minőségi moziban!


 
Thibo84   2019. 03. 07.

Sajna nem sok jót olvastam a filmről, de meg kell valljam ellent kell mondjak a filmet ért negatív kritikáknak. Egy fantasztikus film, a szám is tátva maradt annyira pörgős és akcióban gazdag, egy percig sem unatkoztam alatta.

 
BoBamburg   2019. 03. 30.

Istenigazából ez nem egy jó film. A történet kissé fapados, az amcsik a jók és a jófejek, az oroszok a gonoszak. A karakterek sablonosak és unalmasak, Gerard Butler továbbra is egy B kategóriás, már-már gyenge színész. DE! Engem is meglepett, mennyire jól szórakoztam rajta. És akárhogy is nézem, minden hibája ellenére egy egész izgalmas és élvezhető akciófilm ez. Úgyhogy engem megvett.

 
Periodista   2019. 01. 05.

A Hunter Killer egy látványos, hidegháborút idéző akciófilm

Nekem bejött a hidegháborús stílusú rendezés és hangulat, illetve a 90-es évek filmjeit megidéző forgatókönyv, melyek mind a Hunter Killer főbb jellemzői. A kezdőnek számító rendező, Donovan Marsh egy izgalmas akcióthrillert rakott össze tavaly, amelyhez jó kis színászgárdát alkalmazott: Gerard Butler, Gary Oldman, Tomy Stephens és a szépséges (Vészhelyzetből ismerős) Linda Cardellini részvételével. A sztori kicsit emlékezteti az embert az 1995-ös Utolsó esélyre (Crimson Tide) és a még régebbi, 1990-es Vadászat a vörös októberre című filmre. Ezekben is orosz - amerikai szembenállás illetve egy-egy tengeralattjáró áll a középpontban. Ami a Hunter Killer esetében negatívum, az talán a túlzásb... több»

 
A Hunter Killer küldetés egy igazi korrekt iparos munka. A középszerű filmek mezsgyéjén lavírozik egy aprócska csavarral és Gerard Butlerrel nyakon öntve. Az egyetlen baj, hogy hónapok múlva már nem is fogunk emlékezni rá. több»
 
Akció-thillernek közepes, de azért meg lehet nézni. Hogy érdemes-e, az már nehezebb kérdés, egynek talán jó, de ennél nem több. több»
 
Gerard Butler a változatosság kedvéért ezúttal az orosz elnököt menti meg. több»

A film összbevétele 15 767 460 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 19 661 385 forintot termelt. A hazai mozik összesen 29 392 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Hunter Killer küldetés Michael Nyqvist utolsó filmje. A színész 56 évesen, 2017. június 27-én hunyt el tüdőrák következtében Stockholmban.

(hp)
 

A hitelesség érdekében Gerard Butler és a rendező, Donovan Marsh három napot töltött el a USS Houston tengeralattjárón a felkészülés részeként.

(hp)
 

A filmet eredetileg A védelmező és A hét mesterlövész direktora, Antoine Fuqua rendezte volna, de egyéb projektjei miatt végül nem tudta vállalni a munkát.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.