Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Téboly
 
pj19   2020. 10. 24.

legújabb vélemény

Kifejezetten szórakoztató,pörgős kis Thriller,mindenkinek csak ajánlani tudom!Russel Crowe fellett már bizony el járt az idő rendesen.....

 
HETEDIK   2020. 08. 22.

Már a kezdés megadja az alaphangulatot, az utána következő utcai kamerás videók pedig alátámasztják mindazt, amit a film próbál sugallni: hogy bizony ebben a túlpörgetett világban bármikor, bárki, bárhol bekattanhat, főleg aki ráadásul még gyengébb i... több»


 
stevepisti   2020. 10. 23.

Russel Crowe durván el van hízva, nemtudom hogy vajon egy szerep kedvéért hízott meg ennyire, vagy csak simán elhagyta magát, de ezzel a fizimiskával még ellenszenvesebb volt ebben a szerepben. Az elején féltem, hogy egy Összeomlás koppintást kapunk,... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 16.

Tetszett is, meg nem is

Hát alapból ez egy jó film, csak van néhány olyan hülyeség benne, ami számomra sokszor nehezen elviselhető volt, egy idő után már csak fogtam a fejem. Nos, az alap szerintem nagyon jó és elég valósághű. Gondoljunk csak bele, hány ilyen és ehhez hason... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 02.

Erős film volt, de valahogy nem volt hihető a története. A palit már az első ámokfutása után le kellett volna kapcsolni, erre hagyják tombolni.

 
Timike   2020. 09. 26.

Pont azon van a hangsúly a filmben, hogy nüansznyi dolgokon múlik sok minden- Egy ártatlannak tűnő dudálás nem várt események sorozatát indítja el.

 
jfruzsi97   2020. 10. 23.

Kicsit fusztrált a film. Nyilván a sztori miatt ez a pszichopata szerep kellett, de nem gondoltam így adja át Russel. Néhol kicsit erőltetettnek éreztem. Egyszer nézhető.

Russell Crowe
Caren Pistorius
Caren Pistorius
Russell Crowe

A film összbevétele 40 844 131 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 901 155 forintot termelt. A hazai mozik összesen 34 344 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film körülbelül 33 millió dollárba került, és eddig (2020 szeptembere) összesen 25 970 500 dollárt termelt világszerte.

(Hámori Balázs )
 

A film a legnagyobb sikereit a főszereplő, Russell Crowe szülőhazájában, Ausztráliában érte el, ahol 1,24 millió dolláros bevételre tett szert.

(hp )
 

A film forgatása 2019 nyarán zajlott Kennerben és New Orleansban. A munkálatok szeptemberben értek véget.

(hp )
 

A film mozis premierjére a koronavírus miatt Németországban került sor.

(hp )
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A Téboly jelenleg 51 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 

A film előzetesében a Nirvana 'Heart-Shaped Box' című dala csendül fel.

(hp )
 
Még a csúnyább logikai bakikat is elnézzük a forgatókönyvnek, ugyanis a Téboly tempója és Crowe energikus játéka többnyire feledtetni tudja velünk őket. több»
 
Noha az alapanyag nem új, mégis nagyon izgalmasnak tűnt a Gladiátor sztárjának legújabb munkája. Ráadásul, minden tekintetben hatalmas a szerepben, így Russell Crowe élete egyik legkiválóbb alakításában tombolhat a vásznon. több»