Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Téboly (2020)

Unhinged
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0
Russel megőrül

Russel Crowe elképesztően kövér, a film pedig elképesztően agresszív. Enélkül is nyilvánvaló, milyen őrült világban élünk, és ezenkívül nincs semmi mondanivalója a filmnek, szimpla mészárszék, ráadásul unalmas.

 
HETEDIK   2020. 08. 22.

5

Már a kezdés megadja az alaphangulatot, az utána következő utcai kamerás videók pedig alátámasztják mindazt, amit a film próbál sugallni: hogy bizony ebben a túlpörgetett világban bármikor, bárki, bárhol bekattanhat, főleg aki ráadásul még gyengébb i... több»


 
stevepisti   2020. 10. 23.

2

Russel Crowe durván el van hízva, nemtudom hogy vajon egy szerep kedvéért hízott meg ennyire, vagy csak simán elhagyta magát, de ezzel a fizimiskával még ellenszenvesebb volt ebben a szerepben. Az elején féltem, hogy egy Összeomlás koppintást kapunk,... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 16.

1
Tetszett is, meg nem is

Hát alapból ez egy jó film, csak van néhány olyan hülyeség benne, ami számomra sokszor nehezen elviselhető volt, egy idő után már csak fogtam a fejem. Nos, az alap szerintem nagyon jó és elég valósághű. Gondoljunk csak bele, hány ilyen és ehhez hason... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 02.

0

Erős film volt, de valahogy nem volt hihető a története. A palit már az első ámokfutása után le kellett volna kapcsolni, erre hagyják tombolni.

 
jfruzsi97   2020. 10. 23.

0

Kicsit fusztrált a film. Nyilván a sztori miatt ez a pszichopata szerep kellett, de nem gondoltam így adja át Russel. Néhol kicsit erőltetettnek éreztem. Egyszer nézhető.

 
Timike   2020. 09. 26.

1

Pont azon van a hangsúly a filmben, hogy nüansznyi dolgokon múlik sok minden- Egy ártatlannak tűnő dudálás nem várt események sorozatát indítja el.

Galéria (13)

Russell Crowe
Caren Pistorius
Caren Pistorius
Russell Crowe

Videók (2)

A film összbevétele 42 831 465 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 56 361 630 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 129 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film körülbelül 33 millió dollárba került, és eddig (2020 szeptembere) összesen 25 970 500 dollárt termelt világszerte.

(Hámori Balázs)
 

A film a legnagyobb sikereit a főszereplő, Russell Crowe szülőhazájában, Ausztráliában érte el, ahol 1,24 millió dolláros bevételre tett szert.

(hp)
 

A film forgatása 2019 nyarán zajlott Kennerben és New Orleansban. A munkálatok szeptemberben értek véget.

(hp)
 

A film mozis premierjére a koronavírus miatt Németországban került sor.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A Téboly jelenleg 51 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A film előzetesében a Nirvana 'Heart-Shaped Box' című dala csendül fel.

(hp)
 
Még a csúnyább logikai bakikat is elnézzük a forgatókönyvnek, ugyanis a Téboly tempója és Crowe energikus játéka többnyire feledtetni tudja velünk őket. több»
 
Noha az alapanyag nem új, mégis nagyon izgalmasnak tűnt a Gladiátor sztárjának legújabb munkája. Ráadásul, minden tekintetben hatalmas a szerepben, így Russell Crowe élete egyik legkiválóbb alakításában tombolhat a vásznon. több»