Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Vélemények: Téboly (2020)

 
KCintia   2020. 11. 22.

legújabb vélemény

Izgalmas

Igazából nem értem, hogy miért van így "alul"értékelve. Ez a film igazán jóra és izgalmasra sikerült. Bemutatta azt, hogy sajnos a mai stresszes világban igazából nem mindegy, kibe kötünk bele. Jó, mondjuk persze nem kezd az ember rögtön ekkora őrjöngésbe, de a film megmutatja, hogy a szavaknak, tetteknek súlya van. Végig lekötötte a figyelmemet, és élvezettel néztem.

 
HETEDIK   2020. 08. 22.

Már a kezdés megadja az alaphangulatot, az utána következő utcai kamerás videók pedig alátámasztják mindazt, amit a film próbál sugallni: hogy bizony ebben a túlpörgetett világban bármikor, bárki, bárhol bekattanhat, főleg aki ráadásul még gyengébb i... több»


 
stevepisti   2020. 10. 23.

Russel Crowe durván el van hízva, nemtudom hogy vajon egy szerep kedvéért hízott meg ennyire, vagy csak simán elhagyta magát, de ezzel a fizimiskával még ellenszenvesebb volt ebben a szerepben. Az elején féltem, hogy egy Összeomlás koppintást kapunk,... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 16.

Tetszett is, meg nem is

Hát alapból ez egy jó film, csak van néhány olyan hülyeség benne, ami számomra sokszor nehezen elviselhető volt, egy idő után már csak fogtam a fejem. Nos, az alap szerintem nagyon jó és elég valósághű. Gondoljunk csak bele, hány ilyen és ehhez hason... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 02.

Erős film volt, de valahogy nem volt hihető a története. A palit már az első ámokfutása után le kellett volna kapcsolni, erre hagyják tombolni.

 
Timike   2020. 09. 26.

Pont azon van a hangsúly a filmben, hogy nüansznyi dolgokon múlik sok minden- Egy ártatlannak tűnő dudálás nem várt események sorozatát indítja el.

 
jfruzsi97   2020. 10. 23.

Kicsit fusztrált a film. Nyilván a sztori miatt ez a pszichopata szerep kellett, de nem gondoltam így adja át Russel. Néhol kicsit erőltetettnek éreztem. Egyszer nézhető.

 
belavagyok   2020. 10. 23.

A története nem valami egyedi és a hihetősége is megkérdőjelezhető. A közepétől kifejezetten untam.

 
Caravaggio1978   2020. 09. 26.

Szórakozni jár az ember moziba nem?

Hát majdnem a valóságot mutatja be ez a mozi,gondolom nem véletlenül fogant ez a történet meg a rendezők fejében.El lehet kicsit gondolkodni,és körbenézni mennyi ilyen ember van nap mint nap mellettünk a kocsiban,és a buszon. Jó volt a történet,feszült pörgős mozi lett ,nekem tetszett,nagyon jó izgalmas film volt.

 
pj19   2020. 10. 24.

Kifejezetten szórakoztató,pörgős kis Thriller,mindenkinek csak ajánlani tudom!Russel Crowe fellett már bizony el járt az idő rendesen.....

 
Szilárd Lakatos   2020. 10. 04.

Összeomlás újra gondolva

sziasztok ez katasztrófa volt. Emlékeztek volt egy ilyen film még 1993 -ból Michael Dougles játszotta .Az már jó volt de ez egy koppintás Téboly ...ennyi semmi érdemleges nem történik benne .Azt nem értem egy szinész mint Rossell Crowe miert adta a nvét és játszótta el az örült szerepét.Nem javaslom megnézni .....nem érdemes .1.Drámai része 4,8*2.akció 5,9* összeségében most szigorubb leszek 5*

 
daniel52   2020. 08. 11.

Jó film, kezdjük ezzel, de leginkább Russell Crowe miatt, mert amúgy a történet azért egyáltalán nem bővelkedett eredeti ötletekben. Mivel idén talán még nem is volt thriller a mozikban, üdítően hathat, de legbelül nem több ez közepesnél.

 
sandor   2020. 07. 20.

Feszültség van benne, azt elismerem, de nagyon bugyuta és életszerűtlen az egész, ami nagyon el tudja venni a kedvem. A főszereplő nő viselkedésére nincs magyarázat, illete arra, ahogy megírták... rémes... Két csillagnál nem ért többet.

 
Béla   2020. 08. 08.

Nem tudom, mit fanyalogtak a kritikusok, de szerintem baromi jó volt. Rendesen paráztam rajta, Russell Crowe arcától és mozgásától a hideg futkosott a hátramom. Kimagasló thriller!

 
DisziG   2020. 07. 23.

Brutális thriller, aki csípi ezt a műfajt, mint én, az nyálcsorgatva fogja nézni. Az elején elkapott és aztán nem is eresztett, a párom úgy kapaszkodott a karomba, hogy azt hittem, eltöri az ujjaim. Nézzétek!