Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

A tengeri fenevad (2022)

The Sea Beast
Filmadatlap
 
8
Szereplők
9
Vélemények
4
Képek
3
Videók

Galéria (4)

Videók (3)

 
Török389133   2022. 10. 31.

legújabb vélemény

0

Nagyon jól indult, de utána borzasztó unalmas lett. Egy jó kis szörnyvadászos filmnek ígérkezett, erre egy milliószor látott kliségyűjtemény lett belőle.

 
Artemisia   2022. 07. 18.

a nap véleménye

5
Így neveld Moby Dicket

A Netflix animációs filmjei általában jól sülnek el, elég a Mitchellék a gépek ellenre vagy az Oscar-díjra jelölt Klaus- A karácsony titkos történetére gondolni. Legújabb alkotásukhoz pedig a Disney-projekteken edződött Chris Williams-t hívták segit... teljes kritika»

 
Klauka89   2022. 07. 22.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az elején Luca jutott eszembe a tengeri szörnyekről és a gyerekekről. Aztán beindult a sztori és volt saját mondanivalója. Tetszettek a szereplők, a szörnyek kicsit nyomik voltak, olyanok, mintha egy elsős rajzolta volna őket. És nem is annyira tenge... több»

 
JRD   2022. 07. 20.

0

A Netflix mára már hírhedtté vált az ideológiai maszlagfilmjeiről, de ezzel az animációval szerintem tarolt. (Az elmúlt időszakban egyébként születtek jó Netflix animációk. Bár elmondható lenne ez a Netflix legtöbb filmjéről is!) A tengeri fenevad ki... több»

 
Fikatours_blogger   2022. 07. 29.

0
Moby Dick újragondolva

Lenyűgöző animáció, még én is jól szórakoztam rajta, pedig csak a rám bízott gyerkőcök miatt indítottam el ezt a filmet.

 
varjú   2022. 07. 07.

1

Nehéz eléggé kihangsúlyozni, mennyire üdítő egy olyan animációs streamingfilmet nézni, amelynek az a célja, hogy emlékezzenek rá. Nálam sikerült. Jó karakterek, szép világ és még sorolhatnám. Érdemes megnézni.

 
Jocpappa   2022. 08. 04.

0
Így neveld a sárkányod - tengeri változat

Bár tele van hergelő, Shitflixes polkorrektséggel, ezektől elvonatkoztatva nagyon jól tudtam szórakozni. Voltak jelenetek, amitől enyhe óceánfóbiásként összehúzódtam, gyerekként pedig tele is fostam volna a gatyót. Szórakoztató, jó az üzenet (bár sokszor látott, mégis fontos téma), tempós, aranyos. Külön öröm, hogy nem kifejezetten vicces, f*sznak sincs kedve állandóan röhögni. A Netflixet el kell törölni a föld színéről, de ez a film maradhat. Szórakoztató, kellemes időtöltés volt végignézni.