Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Shaun, a bárány és a farmonkívüli (2019)

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
45
Képek
8
Videók
 
stargame   2021. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Shaun mindig is nagy kedvencem volt, főleg azért mennyire görbe tükröt állít a felnőttek elé annak ellenére, hogy alapból talán inkább gyerekműsor lenne. Ez a kiadás sem okozott csalódást, brilliáns humor és eszméletlenül jó szórakozás.

 
Artemisia   2020. 04. 14.

3
Nosztalgikus hangulatba hoz

Hihetetlenül édes gyerekrajzfilm:-) Mert elsősorban az, és az benne a szép, hogy a felnőttek újraélhetik a régi kedves, mesenézős nyári délutánokat. A nosztalgikus érzések mellett egyénileg is egyszerűen imádtam az egész rajzfilmet. A szuperaranyos... teljes kritika»


 
adam   2020. 06. 08.

0

Annyira vicces, hogy az sem zavart, hogy lenyúlták az E.T. sztoriját. Mondjuk valószínűleg szándékos volt, mindenesetre gyerekeknek és felnőtteknek is remek szórakozás.

 
Tchiva   2019. 12. 20.

0

Alig vártam, hogy ez a mese végre megérkezzen a mozikba. Imádtam a sorozatváltozatot, annyira egyedi, aranyos és jó humorú. Szerintem mindenképpen érdemes beülni rá akár egyedül, családostul, a pároddal. Garantáltan jól fogtok szórakozni!

 
Bence   2019. 12. 19.

0

Nem mondom, egy kissé katyvasznak éreztem a történetet, mintha már nem tudtak volna mit kitalálni a készítők, de végül is nagyon jól működött a sztori. Imádom, hogy nem hasonultak meg és még mindig stop motion technikával készül, ami viszont eléggé egyedivé teszi a Shaunt.

 
skyman   2019. 12. 10.

0

Szerintem aki egyszer rákapott a kis gyurmafigurák kalandjaira, soha nem unja meg őket. Mondjuk annyira nem nyűgözött le, mint a mesesorozat, vagy a néhány évvel ezelőtti film, de imádom a sajátos humorát. Nálunk abszolút kedvenc, gyerekek és felnőttek is odavannak érte.

 
TPetty   2019. 11. 12.

0

Vegyes érzésekkel fogadtam a hírt, hogy sci-fi elemekkel kombinálják a Shaunos sztorit, de szerencsére kellemes meglepetést okozott. A film megőrizte a sorozatból ismert jellegzetességeket, bár a poénokat kicsit laposabbnak éreztem, de egyértelmű, ho... több»

Galéria (45)

Videók (8)

A film összbevétele 29 759 138 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 19 218 253 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 901 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli az Aardman stúdió történetének első egészestés folytatásfilmje.

(hp)
 

Bár a film első előzetesét már az Ősember - Kicsi az ős, de hős előtt bemutatták a mozikban, online csak tíz hónappal ezt követően, 2018 decemberében láthatták a nézők.

(hp)
 

A film vége felé a farmer rádiójából a Forever Autumn című dal szó a Jeff Wayne-féle Világok harcából.

(hp)
 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli Will Becher és Richard Phelan rendezői debütálása.

(hp)
 

2016. október 25-én az Aardman stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a Shau, a bárány - A film folytatást.

(hp)
 

A Shaun, a bárány - A film hivatalos folytatása.

(hp)
 

A film első előzetesét egy másik Aardman produkció, az Ősember - Kicsi az ős, de hős előtt mutatták be a mozikban.

(hp)
 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli 2019. novemberéig 23,7 milliós bevételt ért el, ezzel minden idők 19. legmagasabb bevételű stop-motion animációs filmje lett.

(hp)
 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli rendkívül pozitívan fogadta a szakma. A film a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 97 százalékon áll (2019. november).

(hp)
 

A film alapján készült videojáték, a Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition 2019. októberében jelent meg Nintendo Switchre.

(hp)
 
Dunát lehetne rekeszteni azokkal az animációs filmekkel, amelyek inkább a nagyobbaknak szólnak, nem pedig a kisebbeknek. A farmonkívülit viszont a galaxis minden szegletében ugyanúgy meg fogják érteni. több»
 
Az első rész hangosan felröhögős poénjaihoz képest ezúttal inkább vidáman mosolyogjuk végig ezt az elbűvölő kis filmet, a nagy hahotázások elmaradnak. több»
 
Shaun mesésen egyszerű kis birodalma viszont egy roppant fontos dolgot hozott vissza, a gyermeki őszinteség varázserejét. több»