Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Shaun, a bárány és a farmonkívüli (2019)

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
45
Képek
8
Videók

Galéria (45)

Videók (8)

 
stargame   2021. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Shaun mindig is nagy kedvencem volt, főleg azért mennyire görbe tükröt állít a felnőttek elé annak ellenére, hogy alapból talán inkább gyerekműsor lenne. Ez a kiadás sem okozott csalódást, brilliáns humor és eszméletlenül jó szórakozás.

 
Artemisia   2020. 04. 14.

4
Nosztalgikus hangulatba hoz

Hihetetlenül édes gyerekrajzfilm:-) Mert elsősorban az, és az benne a szép, hogy a felnőttek újraélhetik a régi kedves, mesenézős nyári délutánokat. A nosztalgikus érzések mellett egyénileg is egyszerűen imádtam az egész rajzfilmet. A szuperaranyos... teljes kritika»

 
skyman   2019. 12. 10.

0

Szerintem aki egyszer rákapott a kis gyurmafigurák kalandjaira, soha nem unja meg őket. Mondjuk annyira nem nyűgözött le, mint a mesesorozat, vagy a néhány évvel ezelőtti film, de imádom a sajátos humorát. Nálunk abszolút kedvenc, gyerekek és felnőttek is odavannak érte.

 
adam   2020. 06. 08.

0

Annyira vicces, hogy az sem zavart, hogy lenyúlták az E.T. sztoriját. Mondjuk valószínűleg szándékos volt, mindenesetre gyerekeknek és felnőtteknek is remek szórakozás.

 
Tchiva   2019. 12. 20.

0

Alig vártam, hogy ez a mese végre megérkezzen a mozikba. Imádtam a sorozatváltozatot, annyira egyedi, aranyos és jó humorú. Szerintem mindenképpen érdemes beülni rá akár egyedül, családostul, a pároddal. Garantáltan jól fogtok szórakozni!

 
TPetty   2019. 11. 12.

0

Vegyes érzésekkel fogadtam a hírt, hogy sci-fi elemekkel kombinálják a Shaunos sztorit, de szerencsére kellemes meglepetést okozott. A film megőrizte a sorozatból ismert jellegzetességeket, bár a poénokat kicsit laposabbnak éreztem, de egyértelmű, ho... több»

 
Bence   2019. 12. 19.

0

Nem mondom, egy kissé katyvasznak éreztem a történetet, mintha már nem tudtak volna mit kitalálni a készítők, de végül is nagyon jól működött a sztori. Imádom, hogy nem hasonultak meg és még mindig stop motion technikával készül, ami viszont eléggé egyedivé teszi a Shaunt.

A film összbevétele 29 759 138 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 19 218 253 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 901 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli az Aardman stúdió történetének első egészestés folytatásfilmje.

(hp)
 

Bár a film első előzetesét már az Ősember - Kicsi az ős, de hős előtt bemutatták a mozikban, online csak tíz hónappal ezt követően, 2018 decemberében láthatták a nézők.

(hp)
 

A film vége felé a farmer rádiójából a Forever Autumn című dal szó a Jeff Wayne-féle Világok harcából.

(hp)
 

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli Will Becher és Richard Phelan rendezői debütálása.

(hp)
 

2016. október 25-én az Aardman stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a Shau, a bárány - A film folytatást.

(hp)
 
A farmonkívüli összességében is jobb, gördülékenyebb, jópofább, mint elődje. több»
 
Az első rész hangosan felröhögős poénjaihoz képest ezúttal inkább vidáman mosolyogjuk végig ezt az elbűvölő kis filmet, a nagy hahotázások elmaradnak. több»