Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Shaun, a bárány - A film (2015)

Shaun the Sheep Movie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
26
Képek
10
Videók

Galéria (26)

Videók (10)

 
BoBamburg   2020. 08. 09.

legújabb vélemény

0

Nagyon szerethető, élvezetes és humoros mese, minőségi stop-motion technikával, ami szerintem minden korosztály számára szórakoztató lehet. Legalábbis én közel 30 éves fejjel nagyon élveztem.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Maga a sorozat eléggé humoros és a filmtől is ezt vártam, volt benne egy-két újítás és képtelen poén, de önmagában talán még a széria szintjét sem hozta.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

0

Édes kis mese. Főleg a gyurma jellegű stílusa tetszett nagyon. Vicces és pörgős. Felnőttnek és gyereknek egyaránt jó kikapcsolódás. Hasonló picit a Wallace és gromithoz

 
D. Wolfe   2016. 06. 13.

0

Nagyon jól szórakoztam rajta annak ellenére, hogy a sorozatot egyáltalán nem ismerem. Végig vicces volt és pörgős, nagyon aranyosak voltak az állatok, a mérges kutyán pedig megállás nélkül nevettem.

 
zsani   2018. 02. 11.

0

Ebből a rajzfilm sorozatból sikerült egy nagyon remek animációt készíteni. Látványvilága és a zenék is megállják a helyüket. Szépen összerakott kis animáció lett belőle.

 
angel001   2016. 04. 30.

0

A Shaun, a bárány a legbugyutább film a földön. Mégis cuki. A fehér bárány elindul a városba, a többiek követik, persze rá hárul a feladat, hogy visszaterelje a nyájat :D .. nem egyszerű mese,türelem kell hozzá :D

 
macikutya   2015. 06. 29.

0

Kétkedve ültem be a filmre, de ugy voltam vele, ha már nyertem rá jegyet megnézem. Hát hiba volt. Ettől rosszabb mesét még nem igen láttam. Halálra untam magam, tiszta erőltetett volt az egész, alig vártam, hogy vége legyen. Iszonyatosan rossz, senkinek nem ajánlom.

 
Kedves, aranyos és önmagához hűen igazi mese-mese a Shaun, a bárány filmváltozata. Ennél fogva azonban tényleg csak egy bizonyos korosztály számára élvezhető, ez pedig leginkább a 3-10 évesek köre. Noha egy-két poén kifejezetten a felnőtteknek szól, a bárányos nagyvárosi kaland egy technikailag figyelemreméltó, mégis kicsit (túl) egyszerű alkotásra sikerült. Aki szereti Shaunt, annak irány a mozi, aki nem, az viszont keressen magának másik filmet! több»