Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
26
Képek
10
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Maga a sorozat eléggé humoros és a filmtől is ezt vártam, volt benne egy-két újítás és képtelen poén, de önmagában talán még a széria szintjét sem hozta.

 
D. Wolfe   2016. 06. 13.

Nagyon jól szórakoztam rajta annak ellenére, hogy a sorozatot egyáltalán nem ismerem. Végig vicces volt és pörgős, nagyon aranyosak voltak az állatok, a mérges kutyán pedig megállás nélkül nevettem.


 
zsani   2018. 02. 11.

Ebből a rajzfilm sorozatból sikerült egy nagyon remek animációt készíteni. Látványvilága és a zenék is megállják a helyüket. Szépen összerakott kis animáció lett belőle.

 
angel001   2016. 04. 30.

A Shaun, a bárány a legbugyutább film a földön. Mégis cuki. A fehér bárány elindul a városba, a többiek követik, persze rá hárul a feladat, hogy visszaterelje a nyájat :D .. nem egyszerű mese,türelem kell hozzá :D

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Annyira rossz, hogy már jó! Annyira unalmas, hogy átlagos!

 
Kedves, aranyos és önmagához hűen igazi mese-mese a Shaun, a bárány filmváltozata. Ennél fogva azonban tényleg csak egy bizonyos korosztály számára élvezhető, ez pedig leginkább a 3-10 évesek köre. Noha egy-két poén kifejezetten a felnőtteknek szól, a bárányos nagyvárosi kaland egy technikailag figyelemreméltó, mégis kicsit (túl) egyszerű alkotásra sikerült. Aki szereti Shaunt, annak irány a mozi, aki nem, az viszont keressen magának másik filmet! több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.