Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nagyon tetszett a grafikája, voltak benne vicces szereplők, egy két humor, de a történetből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Gyerekeknek biztos jobb szórakozás

 
Szivárvány1   2016. 08. 30.

Nagyon aranyos és élvezetes mese volt, bár nem is vártam az előzetes után mást. Érdekes stílusa és hangulata van az egész mesének végig. A macska karaktere volt szertintem a legaranyosabb, de a bűvész volt a kedvencem. Érdemes megnézni.


 
lolita13   2016. 10. 08.

őszintén első látásra sokkal többet vártam volna ettől a mesétől, bár nem volt rossz de szerintem csak egyszer nézetős.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Én ezt 3D-ben láttam moziban, az elég komoly élmény volt, mintha felém repültek volna a dárdák stb. :D. De ezt félretéve nagyon kedves, édes animációs film, amit gyerekek, felnőttek egyaránt élvezhetnek.

 
Brigusz724   2015. 05. 23.

HD-ben néztem, csodálatos volt a képi világa, nagyon kidolgozott benne az utolsó állatszőr is. Vicces, lehet rajta nevetni, kikapcsolja az agyat, de nem lett belőle kedvenc.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.