Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
34
Szereplők
17
Vélemények
26
Képek
11
Videók
 
alexxx   2017. 12. 22.

Hát őszintén szólva nekem kicsit csalódás lett ez a film. A stúdió korábbi animációi nagyon bejöttek, de ebből hiányzott az az érettség, ami miatt a felnőtt korosztályt is ki tudná szolgálni. Legalábbis szerintem.

 
Artemisia   2018. 07. 15.

Varázslatos, könnyfakasztó rajzfilm. A kedves karakterek és az aranyos, néhol vicces cselekménybe bújtatva mélyen szántó gondolatokat, roppant tartalmas mondanivalót és mellbevágóan őszinte társadalomkritikát is tartalmaz. Gyönyörű történet, Ferdinánd pedig nagyon mélyérzésű szeretnivaló, aranyos karakter :-) Azt hiszem ez a jószívű, virág kedvelő bika lesz a kedvenc rajzfilmem.


 
Norbi   2018. 07. 25.

Szívemhez nőtt ez a kis bika, aki idővel nem is maradt olyan kicsike. Úgy éreztem miközben a mesét néztem, hogy inkább/csak a gyerekek szórakoztatására készült...de így is tetszett.

 
Filmelemző   2018. 03. 29.

Nagyon aranyos, családbarát kis történet egy szelíd bikáról, akinek a küzdelemnél és harcnál sokkal fontosabb a szeretet érzése. A sztori elvarázsolja az embert, miközben nevettet is. Nekem nagyon tetszett, értékelésem: 7,5 pont.

 
MKristijan   2018. 09. 30.

Egy bika története, aki más akar lenni mint a többi, tipikus tömegmese. Ne értsetek félre, tetszett a film, de már rengetegszer láttuk, csak mindig más köntösben, lehetsz más mint aminek szántak, váltsd valóra álmaid... futkoss virágok között szobabika-ként. Legalább nem nevezték tehénnek és fejték meg, mint ahogy az amerikai filmekben szokás :).

David Tennant
Anthony Anderson
Gabriel Iglesias
Daveed Diggs
Miguel Ángel Silvestre
John Cena
Sally Phillips
Flula Borg
Karla Martínez
Boris Kodjoe
Kate McKinnon
Raúl Esparza
Jerrod Carmichael
Gina Rodriguez
Bobby Cannavale
 
Ha lesz pozitív hatása annak, hogy a Disney felvásárolta a Foxot, az egyik valószínűsíthetően az lesz, hogy több ilyen, minden értelemben középszerű animációs alkotást nem láthatunk a mozikban a Blue Skytól. 55/100 több»
 
Munro Leaf és Robert Lawson Amerikában kultikus népszerűségnek örvendő mesekönyvéből a Disney még az első megjelenést követően készített egy Oscar-díjat is nyert rövid rajzfilmet. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
A történet önmagában is egy kedves sztori, eredetileg Munro Leaf "tollából", még az 1936 -os esztendőből. Ekkor készült el ugyanis az alapmese, melyet aztán most elővett Carlos Saldanha és csapata. A rajzok gyönyörűek, a környezet nagyon szép, az összhatás pedig pozitív energiákat és feltöltődést adó. több»
 

A film alapjául szolgáló Disney rövidfilmet, a Ferdinánd, a bikát Oscar-díjjal jutalmazták az animációs rövidfilmek kategóriájában.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmben eredetileg John Cena világbajnok pankrátor kölcsönzi a hangját Ferdinándnak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Svédországban minden Karácsonykor a leadják a Ferdinand című rövid tévéműsort, mely még napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, és sok családban szabályosan tradíciója van.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.