Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Ferdinánd

(Ferdinand)
 
alexxx  2017. 12. 22.

Hát őszintén szólva nekem kicsit csalódás lett ez a film. A stúdió korábbi animációi nagyon bejöttek, de ebből hiányzott az az érettség, ami miatt a felnőtt korosztályt is ki tudná szolgálni. Legalábbis szerintem.

 
nándi99  2017. 12. 25.

Aranyos kis sztori, de semmi extra igazából. El lehet rajta kuncogni, de én is azt mondom, hogy ez inkább a fitalabb korosztályt fogja meggyőzni, de ők biztosan remekül fognak szórakozni, ad hozzá a film elég muníciót. :)

 
KATE  2017. 12. 23.

Nem az év legjobbja, de van benne jópár olyan poén, ami mosolyt fog csalni az arcokra. Én bírtam, jókedvvel jöttem ki a moziból, és ez szerintem sokat elmond a filmről.

 
skyman  2017. 12. 21.

Nem sokat hallottam a filmről korábban, úgyhogy mindenféle prekoncepció nélkül mentem el rá, de kellemesen csalódtam. Mi nagyon jól szórakoztunk, és úgy láttam, a moziban ülők többsége is. Merem ajánlani!

David Tennant
Anthony Anderson
Gabriel Iglesias
Daveed Diggs
Miguel Ángel Silvestre
John Cena
Sally Phillips
Flula Borg
Karla Martínez
Boris Kodjoe
Kate McKinnon
Raúl Esparza
Jerrod Carmichael
Gina Rodriguez
Bobby Cannavale
Vox.hu - Jumanji - Ferdinánd
Ha lesz pozitív hatása annak, hogy a Disney felvásárolta a Foxot, az egyik valószínűsíthetően az lesz, hogy több ilyen, minden értelemben középszerű animációs alkotást nem láthatunk a mozikban a Blue Skytól. 55/100

 

Svédországban minden Karácsonykor a leadják a Ferdinand című rövid tévéműsort, mely még napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, és sok családban szabályosan tradíciója van.

(hp)
 

A film Munro Leaf "The Story of Ferdinand" című gyerekkönyvén alapszik.

(hp)
 

A Fox 2013-ban jelentette be hivatalosan a filmet. A premierdátumot ekkor 2017. áprilisára tűzték ki, azonban végül a bemutatót végül december 15-re halasztották. A Ferdinád így ugyanazon a hétvégén kerül majd a mozikba, mint a Star Wars VIII.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.