Ginger és Rocky visszatérnek a Csibefutam: A csirkefalatok hajnalában.

Húsz évvel azután, hogy közösen elrepültek, a Csibefutam hősei hősies visszatérést szerveznek. A stop-motion klasszikus régóta várt folytatása 2023. december 15-én érkezik a Netflixre. Az előzetesben láthatod, ahogy Ginger (Thandiwe Newton) és Rocky (Zachary Levi) egy új kis kalandort üdvözölnek az életükben.

A Csibefutam 2000-ben történelmet írt, mint minden idők legmagasabb bevételű stop-motion animációs filmje, ezt a teljesítményt azóta sem sikerült túlszárnyalni. A folytatásban visszatérnek az eredeti karakterek - valamint a következő generáció is képviselteti magát a The Last of Us sztárja, Bella Ramsey személyében.

A többszörös Oscar- és BAFTA-díjas Aardman stúdiótól (Állatállapot, Wallace & Gromit és Shaun, a bárány - A film), valamint az Oscar- és BAFTA-díjra jelölt rendezőtől Sam Felltől (ParaNorman és Elvitte a víz), érkezik a Csibefutam: A csirkefalatok hajnalában, minden idők legkedveltebb és legmagasabb bevételű stop-motion animációs filmjének folytatása. Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát - egy békés szigeti menedéket az egész nyáj számára, távol az emberi világ veszélyeitől. Amikor Ginger és Rocky kiköltik Molly nevű kislányukat, Ginger boldog befejezésének tűnik. De a szárazföldön az összes csirke egy új és rettenetes fenyegetéssel szembesül. Ginger és csapata számára, még ha az saját szabadságuk kockáztatását is jelenti - ezúttal betörnek!

Ha szívesen megnéznéd a folytatást, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

animáció | családi | kaland | vígjáték

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»