Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
1
Videók
ParaNorman
 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

legújabb vélemény

Nem igazán tudom hogy végülis ki volt ennek a mesének a célközönsége, mert felnőtt fejjel a történet kisség unalmas és bugyuta, gyerekeknek pedig szerintem ez kicsit túl zavaros és sokszor ijesztő is. A képi világ, effektek levettek a lábamról. Nagyon szertem az ilyesmi stílusú filmeket.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Elég ijesztő egy mese az biztos. Túl sok stílus keveredik benne szerintem, ezért nem tudom kinek szánták, de élvezhető volt. Azért vannak ebben a kategóriában jobbak is.


 
Deku   2017. 11. 20.

Egyszerűen elképesztő és lenyűgöző tudott lenni az elejétől a végéig minden mozzanata. Hihetetlenül tetszett, kedveltem. Eme filmet egyszer biztos, hogy mindenkinek látnia kell mert ez eszméletlenül jó.

 
Brigusz724   2015. 06. 15.

A korhatár besorolására már nem emlékszem, de tutira nem kisgyereknek való mese. Amúgy a történet egészen jól sikerült, de szerintem hamar el fog felejtődni, mert abszolút nem nyújt maradandót.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Nem vagyok túl tapasztalt az animáció világában. Az elmúlt 3-4 évben kb. csak a Jégkorszakot és a Felt láttam, amik szenzációs mesék. (Ígérem pótolni fogom.) A ParaNorman nem éri el a szintjüket, de ezt nem is vártam. Azonban egy szerethető, tanulság... több»

 
keepingboy69   2015. 02. 04.

Már a plakát is rémisztő és a film sem kevésbé ijesztő, szóval nem igazán gyerekeknek való, de a felnőttek jót fognak rajta szórakozni, főleg, ha értik a mondanivalóját. :) Egyébként nekem nagyon bejött, a humora is teljesen a helyén van.

 
szlica   2015. 03. 01.

Jó kis családi mozizásokhoz való animációs film. Nem egy nagy sztori ugyan, de párszor nézhető.

A film összbevétele 107 139 399 dollár volt (imdb.com).

 

A LAIKA animációs filmprodukciós cégnek ez a második 3D-s stop-motion meséje. Az első az Oscar-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtó volt.

(SódóGA)
 

Neil idősebbik bátyja, a tipikus bunkó sportoló talán az első nyíltan meleg szereplő egy gyerekfilmben.

(SódóGA)
 

A filmet Canon 5D Mark II DSLR kamerával forgatták. Hogy elérjék a 3D effekteket, a kamerát speciális állványzatra szerelték fel, és amikor ellőtt egy képet, kicsit arrébb csúszott, hogy egy picit más nézőpontból is meglegyen a felvétel.

(SódóGA)
 

A hét elátkozott zombinak – ugyan nem hangzik el a filmben, de – van nevük: Judge Hopkins, Eben Hardwick, Thaddeus Blackton, Lemuel Spalding, Amelia Wilcot, Goodie Temper és Wile London.

(SódóGA)
 

A Laika produkciós cég 3D-s nyomtatókkal készítette el a szereplők összes változatát.

(SódóGA)
 

A film forgalomba bocsátása előtti hetekben a Laika 49 csomagot küldött ki 49 embernek. Mindegyikben egy faláda volt, feltöltve földdel, amin keresztül kellett ásnia magát az embernek, hogy megtalálja az eltemetett koporsót. A koporsóban a hét elátkozott zombi egyike volt, információleírással és tudnivalókkal a karakterekről.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.