Az animációt az élő szereplőkkel bravúrosan ötvöző Hopp Fredről, a munkanélküli naplopóról szól, aki véletlenül megsebesíti a húsvéti nyuszit, és át kell vennie a munkáját, amíg a nyuszi felépül. Miközben Fred a világ legzűrösebb vendégével küszködik, mindketten megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember végre felnőjön.
Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, India, Malajzia
Ez a film szerintem már a bemutatása évében nagyon elcsépelt volt,nemhogy ma.
A történet fájdalmasan bugyuta,van benne kiváló látványtervezés,de ez nem segít sokat.A vegyes technikájú filmek nagy részt tetszenek,de ez a listámon a kevés rossz között a legrosszabb.
10/3
Kellemes húsvéti élőszereplős animációs film, melyen lehet nevetni és az ember érzelmeire is némileg tud hatni. A szereplők sem rosszul játszanak benne.
Halál cuki ez a nyuszi. Annyira aranyos....amikor kitol egy adag smartiest:) Végre nemcsak a mikulás kap főszerepet hanem a húsvéti nyúl is. imádtam, akárhányszor újranézném.
Egyszer megnézhető kis gyerekfilm ez, eléggé "furcsa" történettel, unalmas, de néhol vicces karakterekkel, gyenge CGI effektekkel és pár jól működő poénos jelenettel.